Hej Sverige! (Bloggpepp & United Influencers event)

Tess montgomery united influencers

Hej kompisar! Så härligt det är att vara här i Sverige!

Jag hade dock glömt bort att det var snö och kallt och hade inte alls packat rätt kläder. Det var bara tur att en mössa hade hamnat i packningen av bara farten. I London kan jag gå klädd som på bilden över och då är jag varm…

Men snön, så vacker den är. Jag blir helt glad i kroppen av hur ljust allting är. Alla ljud blir så härligt dova och luften är krispig. Åå, nu längtar jag hem igen. Men jag får njuta av mina 24 timmar. Mest taggad är jag på att sova en hel natt haha.

Jag har precis varit på en supertevlig kväll som min agent United Influencers bjöd in till. Det var föredrag från Instagram bland annat, superintressant. Det är extra kul att jag ska hänga med dem igen nästa vecka igen, men då i London.

Jag fick även umgås lite med härliga Valerie . Vi ska gå på Daisy Beauty awards tillsammans nästa vecka tänkte vi. Så kul! Sen träffade jag  Ellinor för första gången och blev galet sugen på att lyssna på hennes podcast ”Embrace her”. Jag lyckades även hinna snacka lite hållbart mode med stilhjälten Emilia. Inte illa för en kväll!

Vi var på United Influencers kontor och det var kul att se min egen bild där på väggen. De är ett så himla härligt team och det är så skoj att få grotta ner sig i bloggen och influencervärlden för en kväll.

Det är intressant, för min engelska blogg har helt plötsligt börjat växa ordentligt. Om den fortsätter i den här takten så kommer den snart att vara lika stor eller till och med större än den här bloggen.

…och om den går om rejält så blir den här bloggen nummer 2 och får då mindre tid och energi.

Och det vill vi ju inte! Så det är viktigt att ni faktiskt kollar in lite då och då, om ni gillar bloggen det vill säga. Svenskar är lite mer mätta på bloggar än vad resten av världen är och jag har en känsla av att bara de större kommer att kunna fortsätta vara kvar. Därför växer utländska bloggar snabbare än de svenska nuförtiden.

Det ska bli väldigt intressant att se hur det utvecklas inom den närmaste tiden.

Men jag kommer givetvis att göra mitt bästa för att även kunna vara kvar i svensk form. Men då behöver jag ert stöd. Kanske har ni någon vän som skulle tycka att min blogg är lite peppig och kul? Tipsa gärna. Så att jag faktiskt får behålla min svenska publik.

Jag struntar i att det är lite osvenskt att promota sin egen blogg. Jag tycker att den förtjänar det helt enkelt. Kom igen svenska bloggen!

Foto – Ida Zander. Min fina blazer från Ralph Lauren hittar ni här. Jag är såå kär i att bära den med stickade tröjor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Heja dig! Varldens basta blogg!

  2. Så kul att du är hemma i Sverige!

    1. Tack snälla, det gick fort men var väldigt mysigt!

  3. Jag tror du passar bättre på den internationella marknaden, där ett ‘fint’ instagramkonto är viktigare än vardagsbilder. Tittar in då och då för att jag följt dig så länge nu, och ibland skriver du som förr i tiden. Men har noll intresse för stylade bilder och tips om saker att göra i London. Förstår att du inte vill dela med dig av ditt privatliv, det är helt okej. Det är din blogg. Men jag tror det är orealistiskt att tro att din svenska blogg ska få ett uppsving i dess nuvarande format. Kanske bättre att lägga energin där du får utdelning då?