Söt-Ace, barnfria nätter och vad tusan ska jag ha på mig?

Hej fina ni, hur mår ni?

Torsdagar är min och Aces dagar och i dag fick han tyvärr gå till doktorn och få två sprutor lilla skrutten (vaccinationer). Det är dock alltid värre för mig än för honom. Han gråter i kanske 30 sekunder efter att nålen har åkt in i det lilla knubbiga gulle-låret, jag däremot är skakad i flera timmar efter.

För att han var en sån himla hjälte fick han gå till Tart och dricka en babyccino som belöning. Det är nog egentligen inte själva smaken som han älskar, utan att han får sitta där helt själv med en egen liten kopp, sugrör och sked. Han blir så stolt att han lyser och slutar inte att le.

Har jag nämnt att han är så himla rolig nu? Vilken skillnad det är jämfört med ett år sedan. Jag har tyvärr fått inse att jag inte är en entusiastisk spädbarnsmamma, men så fort de är över ett år så har jag såååå kul. Kan jag bara få föda en 1-åring nästa gång. Jag var ju gravid så himla länge med Ace ändå, några månader till och från skulle inte göra någon större skillnad.

Ace hjälpte mig förresten att visa er runt lite här hemma på Instastories i dag.

Han säger bland annat ”Ace”, ”apple” och ”no” i klippen. Men han kan så himla många mer ord nu. Saker som ”up”, ”open”, ”under”, ”aaam”(mat) gör stor skillnad kommunikationsmässigt. Nu förstår jag i alla fall 50% av allt han vill. Det blir mycket pekande fortfarande, men han snittar nog på ett nytt ord om dagen för tillfället.

Annars är han fortfarande i utvecklingsfas 10 och är allmänt klistrad till min höft och sover som en kratta. Jag tänker ofta på att det kommer att komma en tid då jag kommer att få dra honom ur sängen och ser i smyg verkligen fram emot det. Till dess blir det kaffe.

Jag fuskar dock lite den här månaden, för jag kommer att ha ett par barnfria nätter.

Jag gick från att inte ha något särskilt planerat i februari till att nu ha 3 nätter borta i olika omgångar. Först åker jag till Stockholm den 6e för att vara med på United Influencers branch aw och middag. Det ska bli väldigt kul att träffa alla mina kollegor! Jag har faktiskt bokat en Air BnB på söder den natten. Oftast bor jag på hotell, men jag kände att det är kul att prova något nytt.

Sedan den 11e åker jag tillsammans med en gäng andra europeiska influencers till ett fint ställe på den engelska landsbyggden tillsammans med Instagram och Facebook över två dagar. Det ser jag fram emot som tusan. Jag är lite av en social-media nörd och har en fot i Sverige och en i England. Så då är det väldigt intressant att titta på skillnander mellan de två olika marknaderna. Jag har sån tur som får arbeta med båda.

…men det tar inte slut där. För den 13e hoppar jag på ett tidigt plan till Sverige igen för att gå på Daisy Beauty awards galan. Jag har suttit i juryn det här året, så det ska bli extra kul att vara med.

Dock krockar galan lite med min ”ett-plagg-i-månaden”. Jag har nämligen lånat ut båda mina snygga långklänningar och är sådär sugen på att använda min månadskvot till att köpa en till. Jag måste kanske låna något… i dessa lägen är det bra med PR kontor och samples.

Nej nu piper Ace på monitorn, dags att gå in och stoppa in nappen och klappa på huvudet en liten stund. Jag är så trött på utvecklingsfaser nu och ganska glad att det här är det sista.*

*Jag förstår att de fortfarande kommer att komma. Men jag slipper iaf se de där j*kla molnen i appen längre. 

Foto – Ida Zander. Location – Metro Garden. Klänning – Frock & Frill (annonslänk)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Så fin klänning!

  1. Den är toppenfin, men ganska kort, så om du är lång kan den nog nästan bli lite skandalös 😉

 2. Hur tänker du med att flyga så ofta och i synnerhet bara för en kort grej i Sthlm?

  1. När man bor utomlands och har familj i ett annat land så känns verkligen det här som en SÅ onödig fråga! Vad ska hon göra? Paddla hem i roddbåt?

   1. Hon skulle ju inte hem för att träffa familj, hon flög fram och tillbaka på 24h för att gå på ett mingel

   2. Jag flög fram och tillbaka för att träffa min agent. Det måste man göra ibland, oftast emailar vi eller ses på skype. Men ett par gånger om året behöver vi ses i person av olika anledningar. Dessutom träffade jag familj med, så två flugor i en smäll.