Ett plagg i månaden – En statement blus i februari?

1 plagg /månad - statement blus i februari?

Jag har redan sååå kul med min ”ett plagg i månaden” utmaning.

Det blir sport att välja det allra bästa, mest passande och vettigaste plagg jag kan hitta. Jag får bara ett, så då ska det vara något jag verkligen älskar.

Jag har givetvis redan börjat kika så smått på mitt plagg för februari och har kommit fram till att jag skulle behöva en ny statement blus i min garderob. En lite roligare blus är det perfekta plagget från dag till kväll, vardagsfint, men även riktigt festligt med rätt accessoarer.

Jag har en skjorta från Levi’s som nästan alltid är min go-to när jag vill bära byxor kvällstid. Men jag känner att jag har använt den så himla mycket på senaste och att det skulle vara kul att ha något att byta av med.

Just nu lutar jag åt antingen den röda Michael Kors blusen med prickar (som är på rea) , den blå Y.A.S blusen eller den vita i victoriana stil från Anna Mason (som även den är på rea…).

Jag ska verkligen förska variera mina 12 plagg under året. Januari blev en maxklänning från Filippa K (annonslänk), februari en statement blus och så fortsätter jag till jag har en riktigt fin lite kapselgarderob som passar in med de plaggen som jag redan har och älskar. Vad tror ni om det?

Ni hittar alla 6 blusarna här (annonslänkar);

Röd – Michael Kors Collection
Svart och silver – RIXO London 
Vit  – Anna Mason 
Svart och vit mönstrad – Ganni
Blå geo-print – Y.A.S
Silver – Galvan

Det är så himla kul att flera av er har hakat på min utmaning. Någon annan som är sugen på en statement blus i februari?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar