Min läslista i Januari

Ett av mina nyårsmål är att ta mig tiden att läsa mer.

Jag läste minst 3-4 böcker i månaden innan jag fick Ace och även om jag inte kommer att hinna med precis så många just nu, så saknar jag verkligen både att lära mig nya saker och avslappningen som läsandet ger.

Jag passade på att köpa på mig ett par böcker på flygplatsen på vägen tillbaka till London. Målet nu i Januari är två böcker och I februari ska jag försöka hinna med 3. Jag har inga problem att börja på flera böcker och läsa dem samtidigt, om det är biografier eller faktaböcker. Läser jag fiction håller jag mig helst till en story åt gången.

Förutom böckerna så tog Kicki med en Daisy Beauty till mig, så även den hamnar på min läslista i Januari. Världens bästa skönhetstidning!

Just nu är jag ca 75% inne i ”Charmen med tarmen”. Vilken bok hörrni! Jag lär mig så mycket nytt att jag måste skriva ner allting i ett block så att jag kan upplysa Garth när han kommer hem på kvällen.

Om ni är intresserade av hälsa och gillar att förstå hur kroppen fungerar (på ett lättsamt sätt) så kan jag inte rekommendera den här boken nog. Gå och köp den nu!

Efter att ha kikat lite på Marie Kondos Netflix-serie så blev jag ännu mer sugen på att läsa ”The life-changing magic of tidying”. Tur att den redan var på väg i posten.

Jag har fått en så himla stark känsla av att jag måste rensa ut och ha mindre i år. Vi har samlat på oss så himla mycket skräp. För mig är det mest kläder och Garth är en riktigt hoarder när det kommer till byggmaterial. Hela källaren är full av alla möjliga olika skruvar, pinnar, färgburkar, verktyg och allt annat som han tänker kan vara bra att ha.

När jag har läst ut boken hoppas jag på att kunna inspirera Garth till att vilja städa igenom huset tillsammans. Han läser inte, men gillar när jag summerar böcker för honom. Så jag hoppas att han kan bli lite sugen på att lätta lite på vårt hem han med.

21 lessons for the 21st century lämnar jag till Februaris läslista.

Vad är på din läslista i Januari? Något att rekommendera kanske?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Caroline

  Har precis börjat kvällsläsa i sängen igen och det är underbart.
  Kom av mig när jag fick barn. Har inget tips dock, läser bara sånt som inte kräver nåt av hjärnan, haha!

  Men dagtid skulle jag gärna läsa mer för kunskap. Försöker mobil-detoxa och det känns vettigt att mata hjärnan med fakta istället. Men behöver vara lättsmält och enkelt skrivet.

 2. Jag har sorterat min babys kläder enligt KonMari nu. Hans saker är i en byrå. Har alltid haft ordning, vikt och grejat… Hur kan jag inte själv ha kommit på detta sätt att organisera kläder?! Så lätt att hitta allt nu. Och allt blir använt.
  Vi vuxna har tyvärr skåp med hyllor men i framtiden vill jag ha våra kläder i lådor så att man hittar och använder t ex t-shirts enligt smak och inte enlig vilken som är överst i högen.
  Hinner inte läsa med en aktiv lillkille hemma..