Utvärdering – Mina 7 bästa modeköp 2018

ljusblå teddykappa

Jag tycker att det är både kul och nyttigt att titta tillbaka på mina bästa modeköp under året och utvärdera om det blev så bra som jag hade tänkt mig.

Jag tänker om plaggen fortfarande är favoriter, hur jag känner mig när jag bär dem och hur PPW (Price Per Wear) har blivit hittills. Alla dessa outfitsen i det här inlägget är såna som ”spark joy” som Marie Kondo skulle ha sagt. (Jag kollar in hennes serie på Netflix och är helsåld. Boken är på väg i posten!)

På bilden över hittar ni min älskade teddyjacka från River Island. Den är verkligen en storfavorit och har absolut bäst PPW av allting jag har köpt. Eller nu kanske jag har fel ändå…det andra plagget i samma bild är ju min blå Maje jumper och jag undrar om jag inte har använt den minst lika mycket? Riktigt bra köp var de båda oavsett.

Jackan finns på REA på Asos här  (annonslänk)

snyggaste kimonon

En annan storfavorit är min kimono med matchande byxor från Sisters of the tribe som jag köpte i våras. De har hängt med på många events och resor sedan dess. Jag älskar att det är en så bekväm och unik outfit.

matchande set

En annan outfit som alltid är en hit är det här setet från Micha lounge som jag bland annat hade på mig i Paris. Det ser så mycket dyrare ut än vad det är och är galet snyggt både till sneakers och klackar om man vill gå från dag till kväll.

kapselgarderob

Jag älskar verkligen den här jumpern från Neon Rose. Jag har nog aldrig blivit stoppad på stan så ofta som när jag bär denna. Även inne på Galleries Lafayette i Paris fick jag frågor av personalen var den är från. Jag använde den senast i går och PPW är så bra som den kan bli. Jag hoppas att jag kommer att älska den lika mycket nästa vinter.

bästa modeköp 2018

Ett säkert kort när jag har velat vara lite uppklädd men inget superparty är den här underbara klänningen med fåglar från warehouse. Den är klassisk och tidlös, men ändå med något speciellt. Jag har en känsla av att den kommer att vara en garderobshjälte under lång tid framöver.

bästa modeköp

Sist men inte minst kommer ännu ett set från Micha Lounge. Jag tycker att det är sååå galet vardagssnyggt att bära den här toppen och kjolen tillsammans. Avslappnat, men ändå uppstyrt på något sätt.

Vilken är din favorit? Vilket var ditt bästa modeköp 2018?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Sista setet är min favorit! 🙂
    Mitt bästa klädköp är en kashmirtröja. Suktat efter den länge och slog äntligen till på rean. Hoppas den kommer vara med mig länge 😍