Känslan att vara hemma i Sverige

sverige

Vad härligt det är att vara hemma i Sverige hörrni.

Vi bor ute hos min syrra Steffi, hennes kille Nalle och Aces kusin Harry på Ekerö och har det så himla bra. -5°C ute, strålande sol, lite snö och massa häng. Det är så vackert här i Sverige på vintern, det är något med ljuset…

I dag passade vi på att åka till Lidingö och tog en promenad med Mamma, hennes hund Nelly och Ace längs med vattnet. Det var galet kallt, men otroligt vackert med solnedgången över vattnet. Det får mig nästan att vilja flytta hem till Sverige igen.

Ibland får jag verkligen hemlängtan, mest till naturen. Jag saknar att ha skog och äng utanför dörren, att andas frisk luft, äta hälsosam svensk mat och bara få känna mig fri. Det finns såklart mycket som håller mig kvar i London; möjligheterna, storstadspulsen och givetvis alla vännerna. Men i smyg har jag nog börjat längta hem lite mer sedan jag fick Ace.

Det är så himla kul att se Harry och Ace tillsammans. Det är födda med 2 månader mellan och åldersskillnaden känns bara mindre och mindre. Harry kan säga ”Ace” och Ace kallar Harry för ”Baba”, vilket betyder ”baby” eller ”bebis”. Sjukt gulligt! Men det roligaste är när Harry säger Garth. Tänk er ljudet när man harklar slem i halsen så har ni det exakt. Vi viker oss dubbelt varenda gång. Sötunge!

Jag har fortfarande semester fram till på Söndag när vi åker hem. Så därför uppdaterar jag lite mer sällan på bloggen just nu. Däremot finns jag på Instagram som vanligt. Jag vill helt enkelt inte ta tid från att umgås med familjen för att blogga. Jag hoppas att ni förstår.

I morgon har jag och Steffi en tjejdag inbokat med lunch på Sturehof, följt av shopping och spa. Det ska bli helt fantastiskt skönt. Killarna kommer att hänga med storkillarna och vi har en dag bara för oss syrror. Jag längtar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *