Leons hus i The Cotswolds

Som jag berättade igår så har vår väldigt snälla vän Leon lånat ut sitt underbara hus i The Cotswolds till oss över julen. 

Det är sååå mysigt att få lämna stan och bege oss ut till natur och frisk luft. Sen att Leons ställe är helt galet fint hjälper givetvis det med.

Det är svårt att få med på bild hur stort det är och jag har inte lyckats plåta det från utsidan än. Det finns även ett fristående gym, games room med biljardbord, utomhus jacuzzi, diverse fontäner, dammar och mycket mer. Sen har vi världens utsikt över Cheltenham.

Vi utforskade området lite i dag, men mest njuter vi av att bo så fint och passar på att laga massor med god mat, dricka vin (på kvällen), bada jacuzzi och låta Ace och Olive upptäcka allt roligt som finns att titta på.

Vi har inte vågat oss på att tända någon av de öppna spiserna innan, men i morgon på julafton ska vi ha en brasa i det stora vardagsrummet med glastak och öppna julklapparna där efter middagen.

Jag har lagat lite köttbullar, köpt med lax och lite annat svenskt småplock. Det blir en väldigt enkel variant av julbord. För att vara helt ärlig gillar jag varken sill, nubbe, rödkål, janssons eller lutfisk. Så jag äter helst ål, lax, räkor, köttbullar och revbensspjäll ändå.

I framtiden när Ace är äldre ska jag lägga lite mer krut på maten, men just nu känner jag att det räcker såhär.

Nu ska jag njuta lite till av The Cotswolds. Jag hoppas jag att ni får en underbar julafton fina ni.<3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Gabriella - mammaledig med första barnet

    Ser helt magiskt ut! Önskar även er en fin julafton 😍🎄 Till framtiden om du väll testa något kul till julbordet kan jag tipsa om ”Halländsk långkål”. En rätt på främst grönkål och grädde som nog är min favorit på svenska julbordet här hemma😊👌 Hoppas ni får mysiga dagar i huset nu 😍🎅🤶

  2. God jul! I Finland äter vi förutom skinka och diverse lådor också gravad lax och sik, rom med creme fraische och rödlök, ägghalvor etc. Älskar just fiskobordet, resten bryr jag mig inte om så mycket 🙂