Vi firar jul i ett drömhus i The Cotswolds

Nu har vi packat ner hela julen, allt som behövs för en 1-åring, hund, julmat, dekorationer… you name it… In i bilen och begett oss till Cheltenham.

Vår fina vän Leon har ett helt fantatiskt hus här i the Cotswolds och då han är borta under julen så erbjöd han oss att stannar här. Det är ett riktigt drömhus som ligger uppe på en kulle med världens utsikt. Utomhus-jacuzzi, gym, stor trädgård, 2 öppna spisar – ett drömmig ställe att fira jul helt enkelt. Jag ska fråga om jag får visa lite bilder härifrån i morgon. Det är verkligen superfint!

Sedan den 25e åker vi ner till Garths syster i Somerset och firar engelsk jul. De har precis flyttat in i ett nytt hus den här veckan. Så det ska bli kul att se hur det blev. Sedan blir det Cotswolds i några dagar till innan vi åker tillbaka till London, packa om, sover en natt hemma och beger oss till Sverige i 10 dagar för att fira nyår och bo hos min syrra Steffi.

Mycket kul att se fram emot!

Men först så ska vi hitta lugnet här först. Ace sover sött i sin resesäng, jag sitter i en enorm fåtölj med ett täcke på mig och bloggar med en kopp te i handen. Garth sitter framför öppna spisen och slår in de sista julklapparna. Och Olive ligger under täcket i mitt knä och snarkar högt. Hej jullugnet!

Strax ska vi krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova gott. Jag var ute på middag och drinkar med Josefina och Bex i går och kom i säng alldeles för sent. Så jag är hyfsat trött nu. Men det är alltid värt att vara trött om man har haft kul.

Vad roligt förresten att så många är sugna på relationsfrågor. Jag tänkte lägga upp första inlägget mellan jul och nyår. Det är fint att ni ger varandra råd, det hjälper alltid att få många olika vinklar att se problemen från. Jag är som sagt var ingen expert, men det ska bli kul att försöka hjälpa till oavsett.

Jag hoppas att ni har en lika mysig start på ledigheten som vi har. Någon annan som firar jul borta?

Bilden är från lite julfika häromdagen. Vi blandar vilt svenska och engelska seder hemma hos oss. Svensk glögg och mince pies. Varför inte? Traditioner är till för att skapas och Ace kommer att få både och. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Firar jul i England för första gången 🙂
    Ha en fin jul!