5 Drömmiga outfits till nyår

5 outfits till nyår ; Grå klänning – Filippa K, glitterklackar – Michael Michael Kors (på rea), rosa klänning – Asos design, rosa klackar – Halston Heritage (på rea), blå tylleklänning – Marchesa Notte (på rea), fjärlilsklackar – Sophia Webster (på rea), blå paljettklänning – Asos edition – ombre klackar – Carvela (på rea), rosa paljettklänning – Badgley Michka (på rea), rosa drömklackar – Jimmy Choo (annonslänkar)

Varför känns det alltid som att nyår kommer jättelång tid efter jul, eller är det bara jag som är knasig? 

Jag tror att det är för att när man hade jullov som liten så kändes dagarna man var ledig så mycket längre och lyxigare än de när man var i skolan. Så det har liksom gjort att bilden på året i huvudet är lite skevt. Slutet av December känns jättelång i min hjärna. Men det kanske bara är jag?

Det är ju bara knappt en vecka mellan jul och nyår. Inte lång tid att hinna ladda om det vill säga. I år firar vi jul i UK och nyår hemma i Sverige. Det känns som ett bra upplägg, lite av varje. Så kan vi byta nästa år.

Nyår är ju lite extra speciellt för mig och Garth, det är ju nämligen vår bröllopsdag. Smart drag så att vi aldrig skulle kunna glömma bort datumet haha.

Min drömoutfit i år är den vida klänningen från Marchesa Notte matchat med klackar från Sophia Webster. Lite väl dyrt för en kväll, jag är inte helt säker på att PPW skulle bli det bästa, men en får ju drömma. Dessa är 5 riktigt tess-iga outfits till nyår som jag skulla känna mig lite extra i på nyårsafton. De rosa tyllskorna från Jimmy Choo… jag dör!

När vi ändå snackar kläder så har jag lagt upp ett helt gäng grejer på Vestiaire Collective. Det är grejer från by Malene Birger, Maje, McQ, Gryphon etc. Saker som är riktigt fina, men som jag inte använder längre. Ni kan hitta dem här. Jag insåg nu när jag tittade in på sidan att allt jag har lagt upp är svart. Kul ändå med tanke på att jag har haft som mål att bära mindre svart under flera år nu. Heja mig!

Nu när jag har börjat lägga upp så ska jag bli mycket bättre på att sälja av allting som inte blir använt längre. Jag tog även en stor påse kläder till Rädda Barnen. Jag snittar på en påse i veckan för tillfället och det känns så skönt att rensa ut.

Nu är det dags att vara hård. Bara creme de la creme ska få vara kvar!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Jag hade ett ultraljud för mina magbesvär i dag och även om allt såg bra ut så är det alltid lite läskigt. Sjukhus är inte riktigt min grej.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *