Är Peggy Porschen världens mest fotograferade café ?

Peggy Porschen vinter dekorationjulig cupcakeinstagramvänligt i londonvärldens mest fotograferade café

Jacka – Asos Design, pannband – Calvin Klein, jumper – Nelly.com (gammal), jeans – J.Brand, stövlar – Kurt Geiger (gamla). (annonslänkar). Location – Peggy Porschen. Fotograf – Ida Zander

Peggy Porschen måste väl vara världens mest fotograferade café? Eller i alla fall Londons?

Jag och Ida har redan tagit bilder där minst 5 gånger sedan det öppnades. (Kika här, här och här.)

De har ett så galet vinnande koncept när det kommer till marknadsföring. Enkelt och genialiskt. De gör helt enkelt stället så galet fint att alla influencers vill ta bilder där. Då kommer alla de som ser bilderna att vilja gå dit och ta egna bilder. Ett perfekt sätt att få gratis reklam.

Och det funkar verkligen, för folk flockas dit varje dag. Om jag hade ett café så skulle jag stjäla den här idén rakt om. Se till att göra stället helt tokigt inspo-snyggt.

Det finns liknande ställen som har ploppat upp, som typ Elan café. Men Peggy är smarta nog att ändra sin fantastiskt fina framsida till varje säsong eller större högtid. Då får alla återigen en anledning att komma tillbaka och ta bilder med den nya dekorationen. Så galet smart!

Sen är deras cupcakes, kakor och varma choklad inte bara fina utan även riktigt goda. Dock är det ganska så dyrt, men det tycker jag faktiskt nästan att man får räkna med när ett ställe bjussar på så mycket fint runtomkring.

Det är alltid köer utanför Peggy. En kö till att få ett bord, helst utomhus. Samt en kö för att bara ta en bild vid ingången. Det kostar givetvis ingenting att bara ta en bild. Men personligen tycker jag att man i alla fall kan köpa en kaffe eller muffin att ta med.

Även inomhus är det fint, väldigt pastelligt och en smula drömskt. Väldigt insta-vänligt även om det inte ändras lika mycket som utsidan gör.

Sen är det kul att hela gatan har börjat hoppa på dekorations-trenden. Så för oss bloggare är det verkligen ett mecka att plåta i området. Så ett tips för er som vill ta fina bilder när ni är i London.

Räkna bara med att man får vänta en stund både på bord och på att ta en bild framför dörren. Man får inte vara blyg inför alla som står och väntar heller. De här bilderna tog vi med publik.

Vad tror ni, är det världens mest fotograferade café? Finns det något liknande Peggy Porschen hemma i Sverige kanske?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer

 1. https://www.instagram.com/p/BjMJtsUFy2C/

  Kanske en kontrast kan ge dig en hint om hur extremt löjligt inlägg? Du kan bättre och har stor potential att använda din blogg och meningen med hela skiten mycket bättre. Variera dina inlägg sluta skriv romaner om fluff tankar o mindfulness. Läs istället Magda gad o fundera på reella sätt att göra en insats. Skulle du börja ta till dig något av detta tror jag att din plattform kan börja glöda. Just nu är det snart meningslös snark, trots att du som person verkar va super intressant.

  1. Du satte ord på det jag har tänkt de senaste veckorna när jag klickat in mig på bloggen. Bloggen börjar bli så mycket fluff och tråkiga inlägg. Känns som att det är så många onödiga inlägg bara för att fylla bloggen för att det inte finns annat att skriva om. Aja hoppas det vänder snart.

   1. Just det här inlägget handlar i grunden om ett företags lyckade strategi inom PR och marknadsföring. Ett ämne som intresserar mig. Tråkigt att du tycker att det är ”fluffigt”.

   2. Håller 100% med!

    Inläggen är för långa, slutsatsen kan nästan dras i första stycket redan så när man har läst klart känns det nästan som att man läste ”i onödan”/ inte lärt sig något nytt. Som att man har försökt småprata med någon i 10 minuter…

    Jag är även personligen trött på väldigt mycket poserade bilder, ibland ser man dem först på instagram och ibland ser man 17 på bloggen som sedan dyker upp på instagram…och då känns det tråkigt att se dem igen, ibland känns det helt fel – som den där fransiga julklänningen utomhus vid en restaurang en novemberdag…jag rös när jag tänkte hur mycket du måste frusit och med solen kändes det inte alls som jul snarare vår?! Och ibland dyker bilder upp först på insta sen bloggen sen igen på insta! Typ jeansoutfitten när du står i en rosa buss…först på insta 28 sept sen 6 okt sen bloggen 12 oktober och sedan igen på insta fast rörligt (ja ändå ett klipp med andra) den 25 oktober. Jag har liksom sett den outfiten minst 4 ggr nu.

    Jag efterfrågar mer vardagliga händelser, att relatera till eller nya områden i london du inte upptäckt, mer personliga saker (typ inlägget om att slå in paket…gav mig noll om jag är helt ärlig. Det kan jag kolla upp själv på Pinterest eller Google till och med). Man går ju in här för att läsa om dig och inte för ”fluff” alltså 3-5 paragrafer om inget särskilt.
    Varför inte ta en selfie? Varför inte visa frukost en morgon? Varför inte prata sex och samlevnad? Eller pengar? Eller mammaskapet, filmer du gillar.

    Istället för presentpapper.

    Och vilka olika typer av kritik det finns.

    Vill du skriva om dessa ämnen/ artiklar – varför inte starta en livsstilssajt? Bloggen är inte 100% rätt där tror jag.

    Och om du vill få igång din youtube – varför inte Daily vlogs/ vlogmas? Eller visa hur du slår in dina presenter där? Finns massa som gör det med småbarn, blir bara kul!

    Hoppas du inte läser detta med en negativ/ tillrättavisade ton. Tänk stt vi sitter i ett rum och har fastnat i ett projekt och jag bara kastar ut idéer och tankar spontant! Med energi mer så!

    Älskade att läsa din blogg men har inte fått med mig något på sistone, antingen är det opersonligt och posat eller så skrivs det i djuuuuuuupet om något jag (och fler varnar det som baserat på kommentarerna) inte alls är intresserad utav.

    Kram

  2. Håller helt med! Tyckte bloggen va mer intressant att läsa förr. Nu för tiden är det bara massa fluff…

   1. Tack för din konstruktiva kritik. För att klargöra, är det mindfulness, yoga och meditaion som du ser som fluff? Livet som Mamma? När jag pratar om hur det är att leva med magsår? London tipsen? Eller är det mer mina tankar om vad som är viktigt i livet, drömmar och visioner om framtiden eller allmäna funderingar kring vardagen? Jag har så många ämnen att det är svårt att se precis vad just du tycker är fluff?

  3. Jag tycker att det låter som att du har väldigt mycket passion och kanske bör blogga själv? Mer i linje med Magda Gadd kanske? Jag gillar att skriva om saker som mindfulness, det är min grej och vad jag personligen är bäst på. Jag läser gärna Magda och bidrar på mina egna sätt.

   1. Tycker att du verkar ha väldigt svårt att ta emot kritik. Oavsett vilken typ det gäller. Du går alltid in i en försvarsposition och bara ska ha svar på tal utan att faktiskt reflektera över om kritikern har någon poäng eller inte. Och ditt sätt att svara på kritik generellt sätt är väldigt otrevlig i ton. Det gäller alla inlägg där du får någon typ av kritik. Ta det lugnt kanske.

   2. EM +1

 2. Har inget med detta inlägg att göra men måste tipsa om skönhetsmärket codage. Wow wow wow!! Beställde hem två serum och dag/nattkräm och jag är kär. Vore kul att höra vad du tycker. Jag är lite av en serumälskare och drömmer om att få testa alla deras serum. Dröm! Fick idag hem min beställning från swiss clinic så det ska bli spännande att testa deras roller också. Kommer fler recensioner från dig angående swiss clinic? Skönhetsnörden i mig älskar dina recensioner och att du testar olika märken.

  1. Jag har aldrig hört om det märket förut. Det ska jag absolut kolla upp. Speciellt när du tycker så mycket om dem. Jag är riktigt spänd på att se vad du tycker om Swiss clinic, för mig ahr det verkligen funkat toppen att rulla hemma. Lova att berätta vad du tycker sen!

   1. Sandra

    Jag hade heller inte hört om codage förrän Skincity tog in märket. Köper nästan alla mina produkter där! Garvade åt mig själv när jag kom att tänka på dig fast jag inte känner dig. Livet 2018 😂😉
    Även jag försöker testa mig fram i skönhetsdjungeln nu när jag är trebarnsmamma och över 30. Tiden räcker inte till och vill ha det bästa och kunna använd allt hemma. Imorgon börjar jag rulla här hemma. Sååå spännande! Återkommer!