Inspiration – Slå in julklappar fint i år

Jag säger varje år att jag verkligen ska ta mig tiden att slå in julklappar sådär fint som man ser på Pinterest och Instagram.

Men varenda gång sitter jag där sista minuten och använder papper med tomtar på från matbutiken runt hörnet. Hur trist som helst! Den här gången ska jag vara ute i god tid och jag ska se till att verkligen göra något kreativt av min inslagning.

Jag lägger så mycket tid på själva granen och dekorationen i hemmet, så varför sluta där? Det är ju så mycket roligare att få och öppna ett riktigt fint inslaget paket. (När man är vuxen i alla fall. Barn vill nog mest veta vad som är inuti i ett enda rafs).

Jag har precis beställt massor med fint papper och lite roliga band online. Jag tänkte 3 olika papper i guld, silver och mörkblått. Silver och guld detaljer, ett par inslag från naturen och kanske en fin vit penna (om jag kan få till min hiskeliga handstil).

Riktig överkurs skulle vara att ge sig på att göra paket i ovanliga former så som hjärtan och stjärnor. Varför ska allt vara fyrkantigt jämt? Det är lite pyssligt, men om jag hinner med så ska jag ge det ett försök.

Jag tänkte även jaga rätt på några bjällror, ett par fjädrar och kanske något kreativt sätt att göra namnlappar på. Några bra tips kanske?

Nu ser jag faktiskt riktigt fram emot att slå in paketen och ska boka av en kväll i min kalender till att göra alla på en gång veckan innan julafton. Vi får se om det faktiskt blir fint, eller mer av ett ”nailed it”… Jag lovar att visa er oavsett.

Det kluriga kommer till att transportera paketen till familjen i Sverige i resväskan efter jul. Kanske är det nästan bäst att göra själva inslagningen där?

Mitt tema i år är mörkblått, silver och guld. Tycker du att det är viktigt att slå in julklappar fint?

Bilderna från – denna, denna, denna, denna, denna och denna sidan. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *