Snälla tomten – Min önskelista till jul (& födelsedag)

min önskelista till jul

Sneakers – Golden Goose, tränings bh – Nike, tränings leggings – Nike, bok – Michelle Obama ”Becoming”, tofflor – Flattered, ljus – Diptyque, halsband – Van Cleef & Arpels, kashmirstrumpor – Soft Goat, jumper – Soft Goat, ljusstake stor – Klong, ljusstake liten – Klong, Rose balm – by Terry, concealer – Charlotte Tilbury. (annonslänkar)

December är en rolig månad för mig, inte bara för att det är jul, men även för att det är min födelsedag nästa vecka. Jag blir 36! Så det här är en kombinerad önskelista.

Jag vet att vissa tycker att födelsedagar är deprimerande, men jag tycker tvärtom.

Jag har ingenting emot att bli äldre, varje tid i livet har sin charm. Jag älskade att vara 20-nånting. Men tusan vad omogen jag var. Det är först nu när jag är 30-nånting som jag känner att jag har landat i mig själv helt och hållet. Tänka vad några år kan göra. Därför ska det bli spännande att se vad som händer när jag är 40-nånting.

Jag tycker att det är svårare och svårare att önska mig saker varje år. I det här stadiet i livet köper man ofta själv det man behöver. Jag förstår nästan pappa som önskar sig snälla barn haha.

En fin tanke är att önska sig en donation till välgörenhet. Annars så brukar jag vara duktig på att önska mig saker som är pre-loved från sidor som Vestiaire Collective och The RealReal. Garth har hittills köpt både Burberry boots, en Maje kjol och min Elizabeth and James kappa från Vestiaire.

I år önskar jag mig träningskläder att ha på min hot yoga. Jag har 3 sets somjag varvar, men ett börjar se lite tråkigt ut.

Ni hittar även alltid Kashmirstrumpor på min önskelista eftersom att jag är så frusen av mig.

Jo Malone gör mina favoritparfymer och jag skulle gärna se Mimosa eller Lime Basil & Mandarin (annonslänk) i mitt badrumsskåp.

Baies från Diptyque är mitt favoritljus i hela världen, så jag önskar mig alltid ett nytt varje år.

Jag har kikat på sneakers från Golden Goose länge, men har aldrig riktigt gillat att de är slitna redan när man köper dem, därför blev jag superglad av att se att de har gett ut ett par som faktiskt ser nya ut.

Jag vill fixa om lite hemma och känner att jag äntligen har ett bra ställe att placera två stycken ”Gloria” från Klong. Det är så fint att det både finns en liten och en stor version.

Jag glömde helt bort att titta efter ett rose balm av by Terry på Black Friday rean, så jag önskar mig ett i julklapp istället. Och jag är lite sugen på att jämföra Charlotte Tilburys concealer mot by Terrys som jag köpte för ett tag sedan.

Min stora dyrgrip på listan är ett Alhambra halsband från Van Cleef & Arpels. De kommer upp lite då och då på Vestiaire Collective, så det är värt att ha ett öga där. Helst vill jag ha ett med pärlermorbakgrund, men även det på bilden är fint. Jag förväntar mig dock givetvis inte att få någonting så dyrt, men det är kul att ha med det på listan ändå.

Någon annan som tycker att det här med önskelista är lite klurigt? Jag var tvungen att tänka på det här inlägget länge innan jag väl kände att jag hade tillräckligt många saker för att kunna göra ett collage.  

Ni hittar inspiration till honom och henne här. Om ni har kört fast med julklapparna och behöver en liten knuff.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Så mycket av det där står på min önskelista också!

    1. Vad kul, samma smak!

  2. Än så länge behöver jag fortfarande så mycket saker som jag inte alltid har råd att köpa själv under året så jag lyckas alltid komma på några saker jag vill ha inför jul och födelsedag. Men mina föräldrar däremot som nu är i femtioårsåldern kommer aldrig på något för precis som du köper de det de vill ha och behöver själva, så jag och min syster har så himla svårt att hitta något ibland. Någon typ av upplevelse, biljetter till någon konsert eller show, är oftast en bra idé nu, istället för ytterligare en sak att lägga på hyllan.

    Klong-ljusstakarna är så fina, jag skulle också vilja ha dom någon gång. Väldigt fint när man har en bra plats för dom. Skriv gärna vad du tycker om du läser Michelle Obamas bok, är också intresserad av att läsa den! Kram

    1. Jag håller verkligen med om att upplevelser vinner i längden, speciellt om den som ska få presenten redan har ”allt”.