”The Solution” Kollagen Pulver – 2 månader senare

The solution 2 månader senare

Nu har jag testat ett kollagen pulver som heter ”The Solution” från Oslo Skin Lab under två månader och känner att jag kan göra en riktig utvärdering.

Ni kan hitta mitt första inlägg om The Solution här.

Jag har alltså druckit ett kollagen pulver som inte smakar någonting alls varje morgon under de två senaste månaderna. Och förvånande nog har jag inte missat det en enda dag. Jag dricker alltid ett stort glas vatten på morgonen och det har varit så lätt att slänga i pudret och svepa. Man kan lika gärna The Solution i mat, det märks inte alls oavsett.

Det är skönt att slippa svälja piller eller blanda gegga i något annat för att dölja smaken. Förutom att smörja, så är det här nog det absolut lättaste sättet att få i sig en skönhetsprodukt.

oslo skin lab versiol pulver

Kollagenet Oslo Skin Lab använder heter Verisol och är hydrolyserat kollagen med en peptidstorlek som är precis så att kroppen ska kunna ta upp kollagenet och få ut det i blodet. Just storleken på peptiden spelar stor roll i om preparatet verkligen funkar eller bara blir nedbrutet i magen. Kollagen hjälper huden att behålla sin smidighet och elasticitet.

Det är viktigt att veta att det här är en animalisk produkt, så ingenting för er som är veganer eller vegetarianer. Själv äter jag kött och tycker att bone-broth är det bästa som finns, så jag har inga problem med att kollagenet kommer från djur. Ju mer som blir använt av djuret desto bättre tycker jag personligen.

verisol collagen

Det första jag märkte var att pulvret gjorde vatten ”mjukare” och jag som har problem med magsår känner att det liksom blir mjukt i magen. Det har kännts bra att dricka The Solution helt enkelt. Jag vet att det är lite konstigt, men det är enda sättet jag kan förklara det på.

Det andra som förvånade mig var att mina små knottror bakpå armarna började försvinna och nu två månader senare är de helt borta (!)Jag har inte gjort någonting annat med just det området på kroppen, så det måste vara kollagenet. Jag har verkligen tyckt att det har varit jättejobbigt med kycklinghuden och skulle fortsätta att ta The Solution enbart baserat på det.

Den tredje och stora förändringen är att min hud har blivit så mjuk. Jag trodde att jag hade len hud innan, men nu är den verkligen som en babysrumpa. Lyster har den med! Jag var lite skeptisk till hela grejen i början måste jag erkänna, men nu är jag hooked. Det funkar faktiskt!

Det är så kul med ett skönhetspreparat som funkar på hela kroppen. Vi fokuserar så mycket bara på ansiktet vanligtvis, så det känns bra att ge kroppen lite kärlek.

the solution versiol

Jag har gått utan smink så himla mycket mer på senaste. Det här är en av de få gångerna jag har lagt upp ett inlägg med bilder på mig helt helt och hållet utan smink på varenda bild. Jag har precis vaknat, borstat tänderna och bara rättat till sängen och fixat lite frukost här. Det syns på mig att jag är ganska nyvaken, men det är den mest rättvisande bilden jag kan ge.

Ingen ”Dynasti-jag-vaknade-med-tre-lager-lösögonfransar” här inte!

Min grej är naturlig skönhet och att framhäva det vi gillar istället för att dölja det vi inte gillar. Jag tror på att lägga ner grundarbetet, för att slippa täcka och förändra. Så det är verkligen viktigt för mig att ha hälsosam hud i grunden.

Jag tycker faktikt att min hud är finare nu än vad den har varit på flera år. Den känns återfuktad, len och skinande. Jag har ändrat ett par saker i min hudvårdsrutin på senaste, men jag är övertygad av att The Solution är en bidragande faktor.

the-solution

Nu har jag inte jättemycket rynkor ännu. Men kollagenet ska även hjälpa till att hålla fina linjer borta lite längre. Så för min del blir rynk-grejen mer i förebyggande syfte. Det känns vettigt att behandla både inifrån och utifrån, för att få ett så pass bra resultat som möjligt.

Det finns även studier på att Verisol skulle hjälpa till att göra celluliter mindre synliga. Jag fick ganska mycket under graviditieten (jag gick upp 16 kg…) och i takt med att jag har tappat vikten så har även celluliterna blivit så mycket bättre. Eftersom att jag har gått igeom en så stor process det senaste året, så är jag inte den bästa personen att testa just cellulit effekten på. Men det skulla vara sjukt intressant att höra om någon annan tycker att de har fått resultat.

Kanske är ett kollagen pulver svaret på den eviga frågan om vad som faktiskt biter på celluliter?

oslo skin lab

På bilden under kan ni se precis hur min hud ser ut i dag. Jag har fortfarande en del pigmentförändringar kvar i pannan och över läppen från graviditeten och även en klunga av röda brustna små kärl på kinden. Men i övrigt känns huden jämn, len, återfuktad och fin. Jag har en naturlig lyster redan när jag vaknar på morgonen och har inte använt foundation sedan sommaren.

Förresten, är det någon mer än jag som får massor med flygit bebishår när det är nytvättat? Jag ser på riktigt ut som Einstein varje morgon. Garth bara skrattar…

Så på frågan om jag kommer att fortsätta ta The Solution så säger jag ABSOLUT. Jag skulle inte vilja ge upp min nyfunna lena hud på hela kroppen och jag vill verkligen inte ha tillbaka knottrorna bak på armarna. Nästa sommar så kommer jag tacka mig själv om jag har så fin hud på kroppen som jag har just nu. Jag måste bara övertala en av syrrorna att skicka boxarna till mig här i London, eller i alla fall förvara dem till mig till när jag kommer hem och kan hämta dem.

Tyvärr skickar Oslo skin lab inte hit till England ännu, men ni som bor hemma kan skriva upp er på en riktigt vettig prenumeration av The Solution.

Jag är själv väldigt skeptisk till prenumerationer. Men när det kommer till en produkt som man tar dagligen, vet att man gillar och som är mer underhåll än en engångskur så tycker jag att det är riktigt smart. Speciellt eftersom att det även blir en hel del billigare.

Just nu får du hela 65% rabatt på första försändelsen och 30% rabatt efter det om du väljer att prenumerera. Givetvis är det ingen bidningstid och du har 14 dagar full ångerrätt. Klicka här för mer information.

kollagen pulver

Det här inlägget är ett samarbete med Oslo Skin Lab

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. För att veta om det verkligen fungerar skulle det ju vara kul om du gör ett uppehåll för att se om det blir någon förändring tillbaka till hur det var innan, för att sen börja igen och se om det försvinner 🙂

  1. Du har så rätt, men jag är så nöjd att det skulel kännas lite tråkigt att behöva ”gå tillbaka” haha

 2. Tack Tess för din utvärdering.
  Kräsen som jag är när det gäller hudvård och kosttillskott och prenumerationer så är jag imponerad av resultatet under den korta tid jag intagit
  The Solution.
  Halsen ,dekolltaget och ansiktet har jag haft fokus på.Helt annan hud.
  Jag är äldre än du, Tess….
  Vill man inte ha prenumerationen finns
  Nordic Superfood Premium Collagen
  i Sverige.Där rekommenderar man pulvret till middagen.
  Ta hand om dig och mage.

  1. Vad roligt att du har fått så bra resultat. Jag har tagit kollagenet i drygt 2 månader nu och en del av mig vill sluta för att se förändringen igen, men en annan del är för nöjd för att inte bara fortsätta haha.

 3. Kermitius Clay

  Trovärdigt inlägg!