Black Friday – Mina favorit designers på rea

Mina favorit designers på rea :

My Theresa har 30% på allting som redan är på rea. Så rea på rean, kan det bli bättre?

Klänning – Equipment, byxor – Victoria Victoria Beckham, blus – See by Chloé, nude stövlar – Vetements, svarta stövlar – Dries van Noten, blazer – Stella McCartney, väska – Valentino. (annonslänkar)

Hos Browns har vi 20% på allt (nästan) just nu.

Bikini – Zimmermann, jeans – Re/Done, kjol – Zimmermann, väska – Saint Laurent, klänning – Ganni, sneakers – Common projects , booties – Atp Atelier. (annonslänkar)

På Stylebop har de 30% på allt med koden ”BLACKFRIDAY”.

Booties – Anine Bing, blus – See by Chloé, klänning – Rag & Bone, klänning – Self Portrait, kappa – Closed, sneakers – Kenzo , väska – See by Chloé. (annonslänkar).

Jag passar ofta på att köpa nya plagg från mina favorit designers på rea.

Man får inte chansen att köpa den här typen av plagg rabatterat så himla ofta och för det mesta så får man kvalité för pengarna. Visst ibland betalar man extra för ett visst namn på lappen i ryggen. Det är därför designköp kan vara lite av en djungel. Det gäller att hålla tungan rätt i munnen när man investerar lite mer pengar i sin garderob.

Ett stort plus är att det går att sälja vidare märkesplagg som är väl omhändertagna när man har tröttnat. Sidor som Vestiaire Collective och The Real Real är perfekta ställen att hitta nya hem till våra älsklingar som vi inte använder längre. Andrahandsvärdet är oftast riktigt bra om det är en känd designer.

Förutom julklappar så är det den här typen av sidor som jag tittar in på under Black Friday. För att se om mina favoriter har blivit nedsatt eller om det ligger ett riktigt dunderköp och lurar.

Jag har inte slagit till ännu… men det blir nog ett köp eller två. Varför inte passa på om jag hittar mina favorit designers på rea liksom? Glöm inte att kolla in min guide till alla reor som jag har hittat online. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Tess, du skall ha stort tack för din rekommendation av THE SOLUTION
    !!!
    Har bara avänt det i 4 dagar kanske men märker stor skillnad redan på huden.Helt otroligt.Mycket mjukare och slätare hud.Spännande att se efter en månad.

  2. Vill börja med att tacka för en otroligt bra blogg! Har läst den i säkert 10 år nu, och jag hittar ingen annan blogg i klass med din. Det märks att det ligger mycket hårt arbete bakom den. Att du ens lyckades hålla igång och uppdatera varje vecka tiden efter att Ace föddes tycker jag är värt en stor guldmedalj. Grymt gjort.

    Men nu till frågan.
    Du har alltid så otroligt fina collage, precis som i detta inlägget. Gör du dem i något speciellt program? och var hittar du de fina typsnitten?