Matchande kjol och topp från Micha Lounge

 Matchande kjol och Topp, – båda från Micha Lounge, väska – Saint Laurent och sneakers från Adidas.  (annonslänkar). Location – No32 Old Town. Foto – Ida Zander.

Hej lördag! 

Vanligtvis tittar jag inte in här på bloggen på lördagar, men jag har haft så mycket för mig under de två senaste dagarna att jag knappt har hunnit titta in alls. Så jag saknade er för mycket för att hålla mig borta helt enkelt.

Ni som följer mig på Insta kanske såg att jag hade en riktigt rolig torsdag. Vi började med ett event hos Tory Burch (annonslänk)som min goda vän Hannah höll i stillsammans med välgörenhetsorganisationen ”Spread a smile”. Ace var med och delade ut flipflops till alla som kom. Gullunge! Jag köpte ett par glittriga sneakers, men som inte fanns i min storlek, så de får bli skickade senare. Det viktigaste är att 20% av allt som såldes går till ”Spread a smile”.

Efter lite lunch lämnade jag av Ace på Garths kontor (i lagom tid till hans tupplur) och begav mig ut för att plåta lite med Ida i city. Det är kul med lite olika områden av London som bakgrund.

På kvällen hade jag ett superlyxigt event med Intraceuticals. Jag fick nämligen en helt underbar oxygen facial av Kim Kardashians facialist Gavin McLeod. De hade dragit ihop ett helt team av personer kunniga inom hud och skönhet som gav oss råd baserat just på vår hud (vem man ska gå till för vad osv). Otroligt intressant och hur passande för min skönhetsresa?!

Jag fortsatte med behandlingar även i går och gick på mitt andra besök hos min akupunktör. Han jobbade mycket med min mage och ”fire” i min kropp. Det vill säga stress. Jag har alltid haft kalla händer och fötter, men på senaste har jag känt mig riktigt varm. Han sa att det berodde på att jag har överskott just på eld elementet och nålarna skulle hjälpa mig att få en normal temperatur igen.

När jag låg där med alla nålarna på plats, så kände jag verkligen hur jag blev kallare och kallare. Det började med händerna och fötterna och sedan resten av kroppen. I slutet så huttrade jag nästan, trots att det var varmt i rummet. Coolt ändå. Jag kände inte direkt något förra gången, men den här erfarenheten var helt annorlunda.

Tror ni på akupunktur? Jag ligger där på gränsen och velar om jag verkligen tycker att det ger effekt.

Hur fint är inte setet med matchande kjol och topp från Micha lounge? Jag bar det i torsdags till mina events. Jag har ett annat set från dem redan. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Välj själv!
  Vill du bli kvitt dina magproblem så har du inte så mycket att fundera på….
  England har annars många duktiga healers som du kan få hjälp av.
  Som sagt, Du bestämmer själv.
  Intressant. Känns som du har ett motstånd..
  Läs på om olika metoder.
  Vad är din tvekan?
  Kanske du skall ägna mer tid åt ditt mående än ”glittriga” skor…
  Hälsan är det viktigaste, no matter..

  1. 😅

 2. Tror bara på akupunktur i de fall då det finns en vetenskapligt bevisad effekt, t.ex. för behandling mot illamående, mobiliseringssvårigheter och smärta. Allt annat som handlar om qi, meridianer och ”fire” är tyvärr bara hittepå och ger som mest en placeboeffekt. Är mycket tveksam till att akupunkturen skulle ha en direkt verkan på dina magproblem, däremot kan det ju vara så att den stunden du tar för dig själv och är hos akupunktören ger dig möjlighet att slappna av och vila – och det kan nog däremot hjälpa! Oavsett vilket så hoppas jag att du hittar något som funkar för dig och som får dig att må så bra som möjligt!✨ Hoppas vi får se de glittriga skorna sen när de kommer!

  p.s tror inte på healers heller…

 3. Hej Tess!
  Jag var i London nu i helgen och hittade en så härlig hudvårdsbutik! Världens bästa service, man fick prova en massa olika produkter i butiken och resultatet – magiskt!
  Butiken ligger på 93 New Bond Street, https://www.sakare.com.

  Tipsar dig verkligen att gå dit 🙂