Julklappar till honom – Den ultimata guiden inför Black Friday

Julklappar till honom inför black friday - Den ultimata guiden

Julklappar till honom – Blå skjorta – Eton,  badbyxor – Orlebar Brown, sneakers – Paul Smith, läderarmband – Skultuna,  tröja – Soft Goat panamahatt –Borsalino, grå skjorta – Shirtonomy, cufflinks – Skultuna,  korthållare – Smythson, solgasögon – Tom Ford , anteckningsbok – Smythson, poster –Konstgaraget, tofflor – shepherd, mössa – Acne studios, Beard elexir – Recipe for men Regnjacka – Stutterheim, washbag – J.Lindeberg, halsduk – Soft goat, parfym – Bois 1920, boots – RM Williams, bälte – Morris heritage, handskar – Hestra, jacka – Barbour International. (annonslänkar)

Jag vet inte hur ni känner, men jag tycker att det är så himla svårt att köpa presenter till killar.

Tjejer är mycket lättare, jag köper helt enkelt saker som jag själv skulle vilja ha. Men julklappar till honom är det som tar upp större delen av min tankeverksamhet veckorna innan jul.

Allra svårast är nog Pappa faktiskt. Garth kan jag påverka stilmässigt en hel del, men pappa han vet verkligen vad han gillar. Och det enda han önskar sig varje år är ”snälla barn”. Suck!

Jag tänker att jag nog inte kan vara den enda som flurar just på det här problemet så därför har jag gjort ett jättecollage här över. Det har tagit mig ganska många timmar att hitta allting, och jag har i huvudsak fokuserat på klassiska plagg och skönhetsprodukter. Jag har inte inkluderat gadgets i den här guiden, för det finns så himla mycket att det kräver sitt eget inlägg.

Jag har lite löst delat upp det i 4 typer av julklappar till honom där pappa nog är mer åt vänstra nedre hörnet och Garth åt högra nedre hörnet. Jag tycker personligen oftast att det är de lite större presenterna som är svårast att välja. Så jag valde en hyfsat stor blanding av prisklasser, med fokus på lite mer av en investering.

Sen får man inte heller glömma att upplevelser alltid är en bra present. Allt från bio och middag till en långhelg i New york. Eller varför inte gå på sumobrottning eller hoppa fallskärm? Listan är oändlig på roliga saker att hitta på.

Ni missar väl inte att det är Black Friday nästa vecka? Numera så pågår reorna hela veckan och det är verkligen värt att hålla ett öga öppet.

Jag ska göra mitt bästa för att nosa fram alla rabattkoder och var vi kan hitta de bästa reorna. Min Black Friday guide brukar vara uppskattad här på bloggen.

Men vi måste göra grundjobbet först. Det gäller att välja ett par alternativ för varje person vi ska köpa åt. Men vet ju aldrig vad som faktiskt kommer på rean, men om man har valt 4 saker, så är chansen ändå ganska stor att i alla fall en av dem kommer att finnas.

Har ni fler förslag på roliga och intressanta julklappar till honom?

Ni kan hitta juklappar till henne här. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Wow! Vilket jobb du lagt ner!!
    UnderbaraClara fick häromsistens utstå kommentarer i stil med att hon inte har ett jobb, och att det hon gör ju faktiskt inte kostar henne nåt…
    Som trogen bloggläsare måste jag säga att a) Ni lägger ner ett sjuhelsikes jobb på att producera innehåll för oss ”freeloaders” och b) samarbeten är mer än ok, så länge de passar bloggarens image, för man ska ha lön för mödan!

    Tack Tess för att du gör min vardag mer färggrann nu när det är så grått ute och annars också.
    Mer inredning är jag den som alltid önskar… ska snart inreda vårt nybyggda hus, så. Bara min man lägger in gov, lister, skåp och lite andra petitesser…

  2. Har du tips på herrparfymer? Brukar köpa parfym i julklapp till min sambo, men känner mig lite lost den här gången.. 😊