Ska jag lägga upp Instagraminlägg i bloggen & vad är ett Kärlekstroll?

Hur coolt är det inte att man kan lägga upp Instagraminlägg i bloggen? 

Tänk att jag inte visste det förrän nu.

Jag har börjat med mer rörligt på Insta, men kände inte att klippen var långa nog för att lägga upp på YouTube och sedan publicera här. Men nu kan jag istället lägga upp dem direkt i bloggen om jag känner för det. Perfekt!

Jag tror tyvärr att en av anledningarna till att många bloggar lägger ner just nu är just för att rörligt är mer och mer populärt. Om jag skulle ha börjat i dag så hade jag utan tvekan börjat på YouTube istället för i skrift.

Nu skulle det bara kännas konstigt att inte skriva här inne varje dag. Så jag fortsätter såhär, men använder Insastories, live, InstaTV och små klipp i mitt feed istället. När jag har kommit tillrätta lite mer så vill jag även vlogga igen, kanske på svenska till och med.

Jag tänkte förresten på något annat som har med bloggar och förändring att göra – Vi är trötta på troll.

Förr kunde trollen härja vilt och gärna i grupp på bloggar. Men nu om någon skriver något tasktigt eller ger kritik som inte är konstruktiv, så startar de ofta istället en kärleksvåg från de andra följarna istället. En trollig kommentar kan ge en hel drös kärlekskommentarer tillbaka.

Tänk vad coolt ändå. Att någons hat kan ge så mycket kärlek! De blir till sitt stora förtret små kärlekstroll istället.

De skränar dock fortfarande gärna vidare, skriver som olika personer och ”håller med” sig själva och alla andra trick. Med resultatet att kärleksvågen bara blir större.

Hat föder kärlek, hur poetiskt och fint är inte det?

..och framförallt moget. Det märks att vi alla växer upp, blir lite visare och står på oss lite mer. Vi säger ifrån om vi ser något som inte känns helt ok och vi alla blir kollektivt bättre människor på grund av det.

Är det inte helt fantastiskt?

Vad tycker ni ska jag lägga upp fler Instagraminlägg i bloggen? De rörliga små klippen? Eller bör de få stanna på Insta?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Jag följer dig på Instagram också, och gillar dina små klipp, men vill helst se annat innehåll här på bloggen om jag skulle få välja. Jag skulle tycka att det var lite trist med upprepning.

    Stort tack för all härlig inspiration och för att du delar med dig av stort och smått. Älskar din blogg/insta 🙂

  2. Jag följer dig också både här och på Instagram så för mig är det inte nödvändigt att du lägger upp klippen här med. =)

  3. Jag uppskattar text mer än video så för min del håller jag gärna blogginlägg och instagram separat. Tack för en toppenblogg!

  4. Jag tycker det är jättebra att du har bloggen kvar! Jag är inget fan av rörlig bild. Dels har jag aldrig ljud på och dels orkar jag aldrig titta på en video. En blogg kan jag läsa när och hur jag vill, även om jag tar pauser så kommer jag igenom hela och jag missar inget viktigt för att jag tittar bort en sekund.