En ljusblå teddykappa på Tart i Clapham Common

Jacka – River Island, jumper – maje, jeans – Monki, väska – Saint Laurent (liknande här). (annonslänkar) Location – Tart Clapham Common 

Jag är en sucker för både pasteller och textur, så en ljusblå teddykappa är en fullträff i min garderob.

Jag har lagt min MaxMara dröm på hyllan en stund. Den kappan jag vill ha är nästan dyrast av alla de har och jag känner inte att jag kan komma på någon bra anledning till varför jag förtjänar den just nu.

Den får bli en present till mig själv när jag har någonting riktigt stort att fira helt enkelt.

Men jag är glad med det här köpet, min ljusblå teddykappa är riktigt varm och gosig och passar perfekt med allt annat jag har köpt i år. Som ni ser är tröjan från Maje redan en trogen parhäst. Visst är det fint med ton i ton? Jag får så mycket komplimanger när jag har på mig dessa två tillsammans.

Jag har faktiskt till och med valt att sitta ute och jobba ett par dagar nu när det har varit fint väder. Det är lite på gränsen till att vara för kyligt, men så härligt när solen tittar fram. Plus att jag kan titta på folket som går förbi. People watching är alltid intressant om man gillar mode. Höst-outfits är på en helt annan nivå än sommarklänningar.

Både jag och Ace har kommit in i rutinen att jag jobbar 3 halvdagar i veckan nu. Jag hittar lugnet på ett annat sätt och han säger knappt hejdå längre när jag lämnar av honom. Han springer istället in till fröknarna och ger dem stora kramar. Han är en väldigt kärleksfull och glad liten kille. Det gör mig varm i hjärtat.

På onsdagar smyger jag alltid in en timma yoga innan jag hämtar upp honom och herre vad bra jag mår efter. Jag har börjat våga lite mer nu och är tillbaka till mina chaturangas och salamba sarvangasanas (skulderstående). Det är givetvis fortfarande poser som inte går, men jag jobbar mig sakta men säkert starkare så att jag tillslut kan vara med på allt igen.

Nu leker Ace i sitt rum med Cathy och jag har precis fått massor med mat levererat från Ocado. Det blir köttfärssås gjord på hjort här hemma hos oss i kväll. Jag försöker att tänka på miljön, men utan att bli vegetarian helt och hållet. Då är vilt en bra lösning.

Vad ska ni äta till middag ikväll? Jag behöver alltid inspiration!

Foto – Ida Zander

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Jag är själv inte överförtjust i teddykappor men din var ju supersnygg!

  2. Har någon tagit en av dina bilder och lossas att den är du? Svrolla ned på denna DM artikel. Munnen ser ut som din
    https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6363331/Quick-witted-singles-poke-fun-amusing-dating-profiles.html

    1. Nää det är nog bara en annan Tess. Men tack för att du sa till <3

  3. Älskar teddykappan! En fråga bara, går den att knäppa? Kunde inte se det på bilderna på Asos.