Julinspiration – Årets julpynt 2018

Jag fick så mycket julkänsla efter inlägget i går att jag bara var tvungen att börja planera årets julpynt.

Det är runt den här tiden på året som jag önskar att jag bodde i ett riktigt gammalt hus med en stor kakelugn, träbjälkar i taket och stengolv. Det skulle vara så perfekt med ett riktigt rustikt hus att dekorera riktigt mysigt till julen.

Även om jag bara vill ha 2 barn själv så tycker jag verkligen att julen hör till barnen och skulle gärna ha huset fullt av glada ungar hela julhelgen. Tur att Ace redan har så många kusiner och fler lär det bli. Julen är verkligen till för familjer.

Jag vill att det ska kännas ombonat och mysigt, men samtidigt glatt och lite rörigt. Julen ska vara magi!

I år är jag sugen på naturmaterial som ull, trä, granris och fällar till min dekoration. Och så mycket levande ljus för stämningens skull. Jag älskar vitt till julen och jag tror att det är för att det påminner mig om snö. Vi får inte mycket av den varan här i London och det var länge sedan jag upplevde en vit jul.

Julen ska verkligen kännas lite överdådig med extra allt. Jag har gärna mycket dekorationer, men då drar jag ner på färgerna istället. Vitt, grått, silver och guld räcker gott och väl. Bilden på bordet i mitten vore typ min juldröm, hur fint?

I vårt nästa hus vill jag ha plats för ett riktigt stort bord, allra helst i en matsal, så att vi ska kunna bjuda till stor fest. Jag saknar även att ha gästrum, så att vänner kan stanna över.

Jag tycker att det är så himla kul det här med dekoration och att få vara kreativ runt högtiderna. Jag hoppas verkligen att Ace kommer att växa upp och känna att julen är magisk på samma sätt som jag känner varje år.

Nu ska jag börja kika på julpynt. Tror ni att sånt kommer på rea på Black Friday med? Det vore väldigt praktiskt.

Hur ser årets julpynt ut hos er? Tycker ni att det är lika roligt som jag gör?

Alla bilder kommer från The White Company.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jag tycker att det är lika kul som du men har liksom kommit av mig lite i planering i år eftersom vår ettåring river allt här hemma. Jag har inte en enda prydnadssak kvar framme och har till och med fått plocka ner tavlor från väggarna. Så jag undrar om det ens blir någon gran i år…