Dags att köpa julklappar – Idéer för henne

Inspiration & Ideas – Smythson, örhängen – Jil Sander, korthållare – Prada, handskar – Johnstons of Elgin, scarf – Filippa K, plånbok – Kurt Geiger, kashmirtofflor – Soft Goat, doftljus – Diptyque. (annonslänkar)

Det känns tidigt, men hellre nu än i sista minuten. Det är dags att köpa julklappar!

Jag är så trött på att gå i butiker, så nuförtiden gör jag all min shopping för julklappar online. Hemma i min soffa i min morgonrock med en kopp té istället för armbågande i julruschen. Tacka gudarna för onlinebutiker!

Och när jag är extra organiserad så ser jag till att ha valt ut allting jag vill köpa och så sitter jag redo med fingret på knappen när Black Friday rean startar.

Så jag börjar titta redan nu och den 23e November försöker jag köpa allt på en gång och sedan vara klar. Det är det allra bästa och mest kostnadseffektiva sättet att shoppa julklappar enligt mig.

När jag köper julklappar till mina syskon eller tjejkompisar brukar jag försöka tänka vad jag själv skulle vilja ha. Sedan vrider och vänder jag på det för att passa deras smak och stil. Vissa föredrar att skriva en önskelista. Personligen tycker jag att det funkar när man är ung och verkligen behöver vissa saker. När man är äldre är det mysigare att ens vänner och familj får tänka till lite och ge någonting som de tycker skulle passa istället.

Sen kan man ju safea up med att plombera eller se till att presenten går att byta. Man vill ju inte att saker bara ska ligga och skräpa i något skåp heller.

Vad tycker ni, önskelista eller inte och får man byta julklappar man inte gillar?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jag tycker om kombinationen av önskelista och att jag väljer något själv. Nu byter inte jag med mina syskon längre men vartannat år byter jag och min man och vartannat är skippar vi att byta och köper nån resa istället 🙂 Hursomhelst så brukar jag skriva ner saker jag önskar mig och även skriva ner det han nämnt eller hintat om under året 🙂 Sen kan man ”krydda” med egna idéer.