En helg i Somerset

Vi har haft en jättemysig helg nere i Somerset tillsammans med Garths syster och hennes familj.

Ace har busat med sina 3 kusiner på den sidan. Seraphina som är 5, Raphael som är 3 och lilla Giovanna som är 8 månader. I går kväll fick alla 4 hoppa i badet samtidigt och det blev en skratt och plaskfest. Jag har nog aldrig sett Ace så glad förut. Lyckan bara sken ut hans lilla ögon.

De har precis köpt ett nytt hus, så vi passade på att titta in och spåna på idéer för renoveringen. Det är en gammal stuga med många fina detaljer. Mycket trä, charmig trädgård och stora rum. Jag älskar allt som har med renovering och inredning att göra. Att sätta tänderna i ett riktigt stort hus är drömmen. En vacker dag!

Precis bakom huset som de bor i nu ligger en gammal slottsruin. Barnen och Olive sprang sig helt trötta där inne. Världens gladaste lilla hund som sov som en liten stock mellan oss i sängen båda nätterna.

Seraphina är i en så himla härlig ålder. Hon är en liten mini-vuxen som älskar att prata och skoja.

Hon bad mig om tips på hur man posar på bild. Så jag berättade om ”the little pea”. Det är en pose som vi ofta skojar om men som du ser i nästan varje katalog. Du håller helt enkelt handen framför höften och håller fingrarana som att du håller i en liten ärta, sedan håller du likadant runt samma ärta med andra handen.

Sen posade hon med lilla ärtan resten av dagen. Vad vi skrattade när vi tittade på bilderna.

Som ni ser har jag köpt mig min teddybjörnsjacka och den höll mig varm och gosig trots riktigt kallt väder. Det blev denna (annonslänk)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Fina ni är 🙂

    1. <3 <3 <3