Vintermode – Hur mysig är inte en teddybjörnsjacka?

1. Saint Tropez, 2. Odd Molly, 3. Hope, 4. Vila, 5. Gina Tricot, 6. Gina Tricot, 7. River Island. (annonslänkar)

En teddybjörnsjacka kommer att hänga på var och varannan fashionista i år och visst är de mysiga?

Det är inte alltid mode är så här bekvämt, så jag kommer att slå till så fort jag har hittat min favorit. Jag skulle nog helst vilja ha en ljusblå eller rosa variant. Kanske en lite längre, så att den håller värmen även i det värsta rusket senare i vinter.

Givetvis skulle jag aldrig välja att köpa riktig päls. Eller i alla fall inte vilken päls som helst. Min filosofi är att om jag äter djuret så kan jag bära pälsen, så ko och lamm är ok. Men där går min gräns.

Jag tror att det är viktigt att hitta gränser som passar en själv. Jag tycker att det är hemskt att döda ett djur för dess päls, men om du äter djuret och pälsen är en biprodukt, så har jag inga problem med det.

Hur ser ni på päls och pälsindustrin? Är det en no-go helt och hållet eller är det fler av er som tänker ungefär som jag? Känner ni likadant med dun och läder?

Jag tycker oavsett att det är toppen att fuskpälsarna blir bättre och bättre. Det känns verkligen som att man inte behöver köpa päls på samma sätt som förr (för att hålla värmen). Nu finns det så många andra bra alternativ att välja på.

Att se ut som en liten teddybjörn i fuskpäls känns ju hur härligt som helst. Varmt och mysigt för mig och kan ni tänka er vilka underbara kramar!

Vad tror ni, är teddybjörnsjacka en trend som håller i sig ett tag?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *