Halloween hemma hos oss här i London

Hur var er Halloween igår, firar ni överhuvudtaget?

Här i London är det en stor tradition och alla möjliga små roliga oknytt kommer fram efter solen har gått ner.

Förr om åren klädde vi alltid upp och och spökade ut huset så mycket vi bara kunde på Halloween, men vi har inte riktigt hittat orken för det sedan Ace kom. Men nästa år har vi betämt att då blir det en riktigt bra utklädnad för hela familjen. Gärna på ett roligt tema. Typ som de här.

Vi hade iallafall alla våra fina pumpor som vi plockade för ett par veckor sedan. Vi hann tyvärr aldrig skära ut den vita pumpan, så istället ställde jag dem alla utanför dörren tillsammans med ett par tända ljus. Så att alla barnen skulle se att det var ok att komma och knacka på.

Det blev faktiskt väldigt fint om jag får säga så själv.

Som vanlig spökade vi ut hallen.

I år blev det olika små cykellampor som låg och glödde under färgglada peruker, spöklig musik och så la vi i en rödblinkande  lampa inuti en apmask, som vi hade hemma från en svensexa och hängde upp den i lampan. (Ni kan se den på mina Instastories)

Så vi var nog, trots att vi inte hade klätt ut oss, det läskigaste huset på gatan ändå.

Ace hade på sin supersöta lilla lejondräkt och hjälpte till att ge bort godis till alla barnen. Som tur är förstår han inte riktigt vad det är han stoppar i påsarna, annars hade han nog velat behålla allt för sig själv. Vi har inte gett honom socker mer än en liten tugga av sin födelsedagstårta ännu. Han kommer att äta så mycket av den varan senare i livet, så då håller vi hellre honom ifrån det så länge som det går.

Nästa år tror jag att han kommer att vara gammal nog att vilja gå runt till alla husen han med. Då har vi ännu en bra anledning att klä ut oss.

Jag hade köpt massor med godis och allt var slut redan vid klockan 7. Det passade perfekt med Aces sovtid, så då stängde vi butiken. Jag ser alltid till att köpa godis som ligger i påsar eller har omslag. Det är inte världens bästa för miljön, men jag vet att man som föräldrar uppskattar att godiset är rent och säkert.

Kvällen avslutades med en god middag och så tittade vi på ”Sabrina” på Netflix. En väldigt passande serie att släppa på Halloween.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så fint med pumporna!

    1. Jag tycker att det blev fint med en lite vuxnare version av halloween och när vi ändå hade så många…