Min skönhetsresa – Skin renewal microneedling med Swiss clinic

Ok, är ni redo för första produkten i min skönhetsresa? Det är en skin renewal microneedling roller från Swiss clinic.

Jag är 36 år gammal i December och har alltid tagit ganska väl hand om min hud. Men jag har fokuserat i huvudsak på de klassiska hudvårdsprodukterna och solskydd. Nu när jag snart är närmare 40 än 30 och har gått igenom en graviditet så känner jag att det är dags att börja med lite starkare grejer. Hudvård med fler aktiva ingredienser, ordentliga hemmabehandlingar och även saker jag kan göra på salong.

Jag är en riktig skönhetsnörd och älskar sånt här, så det är med stort nöje jag presenterar det här samarbetet med Swiss Clinic. 

Jag började med att gå in här och gjorde mitt gratis hudtest innan jag beställde min roller. Mitt huvudsakliga problem är pigmentfläckar, så genom testet fick jag just den rollern med 0.5 mm nålar rekommenderat.

Jag har bara gjort en cykel hittills, men jag märker stor skillnad redan nu. Inte jättemycket mycket just på pigmentet ännu, jag tror att det kommer att ta lite mer tid. Men min hud känns verkligen mjukare, smidigare och har ett fint glow.

Det känns vettigt att ha en sån här produkt hemma, så att jag kan använda den när jag vill och när jag känner att jag behöver. Swiss Clinics produkter har genomgått kliniska studier och har bevisad effekt. Skinrollern är CE-märkt och företaget är certifierat hos Trygg E-handel.

Det är otroligt spännande att se att den här typen av behandlingar faktiskt hjälper. Som jag alltid säger ”Kläder kommer och går, men huden har vi hela livet – investera i den, det är den enda du får.”

Använder ni rabattkoden ”TESS20”, så får ni hela 20% rabatt på Swiss Clinics sortiment. Om ni är sugna på att testa skin renewal microneedling!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej – har kommenterat tidigare på ditt inlägg där du bad om tips och ville bara säga att dermapen inte är samma som microneedling. 🙂 Har hört dåligt om microneedling (folk har svårt att hålla hygienen och får därför sämre hy av det) men dermapen görs på klinik. Ville bara poängtera det och höra om du tänkt testa dermapen?

  2. Hej Tess! Jag ska på ett bröllop i Stellenbosch i maj, dress coden är formal och jag letar efter en klänning i färgen nude, champagne, beige eller ljust rosa. Den ska helst vara klädd, inte uringad och inte djup i ryggen. Har du några tips eller förslag? Den får såklart kosta lite, men behöver inte var snordyr. Tusen tack!