Den perfekta höstoutfiten i Paris

Hur fint är inte det här settet från Micha Lounge? Det är supermjukt, kliar inte och jag kan använda kjolen och toppen separat eller tillsammans.

Varje gång jag har haft på mig det har jag blivit stannad på stan av tjejer som har frågat var de kan köpa ett eget set. Tyvärr har jag nog delat lite för mycket, för det är redan helt slutsålt(annonslänk).

Jag har burit det både till klackar på events eller vita sneakers till lunch med tjejerna. Det är den perfekta höstoutfiten enligt mig. Kanske inte perfekta barnoutfiten, men det är en helt annan femma.

Ida kom över till Paris senast och vi passade på att plåta lite där. Här är vi på det berömda Place Vendôme där alla superfancy smyckesbutikerna ligger. Kanske inte dit man går för att shoppa i första taget, men jag kan utan tvekan spendera timmar fönstershoppande. Vissa butiker är nästan som små museum.

Det är fredag hörrni! Har ni några roliga helgplaner?

Själv ska jag till frisören i morgon, vilket räknas som me-time deluxe. Sen i morgon kväll blir det tjejmiddag och dans med Josefina. Vi ska fira hennes födelsedag. Jag har inte varit på klubb på flera år, det ska bli intressant att se hur det känns. …och om jag orkar vara ute senare än 12.

Dock känner jag mig lite snuvig och trött i dag. Jag håller tummarna för en god natts sömn och att jag vaknar och känner mig på topp igen. Man är ju typ perma-förkyld med en skrutt på föris. Kanske får även jag ett bättre immunförsvar i slutändan?

Nej, nu tar jag helg och ska titta lite på Netflix i soffan med Garth och Olive. Ace sover som en liten stock i sitt rum redan.

Ha en undebar fredagskväll fina ni!

Location – Place Vendôme. Foto – Ida Zander

Find the English version of this post here.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. gud va du är vacker tess! ha en trevlig helg 🙂

  2. Älskar din nya rörliga header!!

    1. Tack! Vad glad jag blir!! <3