Min Paris Guide #4

Jumper – Neon Rose, byxor – Asos Design, klackar – Pierre Hardy & väska – Chanel. (annonslänkar) Fotograf – Ida Zander.

Nu när vi har varit i Paris återigen så passar det bra att jag gör Paris Guide #4.

Vi gör inte riktigt lika mycket när vi har Ace med oss, så det är bättre med flera mindre guider än en stor. Så kan ni ta det bästa från alla.

Vi bodde – I en riktigt fin Air BnB med 3 sovrum som ligger på Rue d’Amsterdam. Ni kan hitta den här. 

Vi åt – På många olika små kvarterskrogar varje lunch. Det finns en gata som heter Rue Cadet, i 9e distriktet, där det ligger många små resturanger på rad som är perfekt för luncher. På kvällarna körde vi Deliveroo till lägenheten för att det var smidigt när Ace sov.

Den kvällen vi åt ute valde vi Grands Boulevard hotels restaurang. Deras chokladmousse är himmelsk.

Vi drinkade – På Grands Boulevards hotels fina lilla takterass. Baren heter ”The Shed” och är ett litet skjul och du beställer i måtten ”no shed” (alkoholfritt), ”one shed” (en shot) ,”two shed” (dubbel) eller ”three shed” (trippel). Lite kul och väldigt mysigt.

Vi shoppade – Det blev en tröja från mitt favoritmärke Maje. De finns över hela Paris, men denna gång gick jag till deras butik i Montmartre. Där har de både de vanliga kolletionerna och en outlet del med mycket för halva priset.

Vi tittade även på smycken i butikerna runt berömda ”Place Vendôme” innan vi gick ner till Rue Saint Honoré och tittade i butiker som Max Mara och Dior.

Missa inte den fina lilla blombutiken som bara säljer rosor som tillhör hotel Costes. 

Vi turistade – Eiffeltornet, men den här gången från sidan som på bilden. Ace fick leka med sin lilla kompis Leon i en lekpark bakom tornet och vi kunde njuta av utsikten. Vi spanade även in Sacre Coeur på håll när vi strosade runt i Montmartre.

Den här gången chillade vi ganska mycket och mer ”levde” i Paris än turistade och det var jätteskönt. Det hade varit trevligt med en till middag ute och jag har mitt öga på ett par restauranger till nästa gång.

Ni hittar min Paris guide #1 här, Paris guide #2 här och Paris guide #3 här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Älskar Rue Cadet ❤