Throwback – Vår förlovingsvideo ”What really happened in Italy”

Kan ni tänka er att vår förlovningsvideo ”What really happened in Italy” är från 2013? Helt galet att det är 5 år sedan redan!

Vad som är ännu mer galet är att det fortfarande är folk som stoppar oss på gatan och säger att de känner igen oss från videon. Jag har varit på plåtningar och så visar det sig att make up artisten eller klienterna har sett den. Det känns så konstigt!

En förlovning är visserligen tidlös, så det fortsätter att ticka in views. Det är kul att den blev så himla omtyckt, trots att den egentligen bara är gjord för oss och för att visa våra familjer.

Det är härligt när kärlek får uppmärksamhet tycker jag. Det finns så mycket negativt att titta på, så att se en liten kärlekshistoria ger ett litet avbrott från allt det andra en stund. Jag tror att det är därför vår video blev så populär.

Jag är väldigt glad över att vi alltid har valt att inte tjäna några pengar på vår förlovning. Vi la på lite reklam så att artisten (Tinaché) som är från Zimbabwe skulle få lite kickback. Men har tackat nej till allt från att den skulle användas i en reklamfilm för matchmaking till att vi skulle vara med på tv och hjälpa andra par att fria till varandra.

Jag trivs framför kameran och skulle gärna vara med på tv, men det måste vara i rätt format. Jag har tackt nej till så himla många dokussåpor under alla år. Jag vill verkligen inte bli en ”kändis”. Om jag ska göra något så ska det vara inom ett ämne jag brinner för och med en riktigt seriös produktion. Jag har en känsla av att jag nog kommer att hamna på tv så småningom, men jag vet inte riktigt inom vilket format. Rörlig media är utan tvekan min grej.

Det är klart att bloggen skulle ha vunnit på att jag skulle ha fått mer exposure. Men det känns så billigt på något sätt. Jag vill att mina läsare ska följa mig för att bloggen är bra, inte för att jag är känd för någonting annat.

Jag får ofta kommentaren av läsare att de är förvånade att bloggen inte är större än vad den är. Det gör mig väldigt glad, för det vittnar om kvalitet. Då känner jag att jag gör någonting rätt.

Som Anitha Shulman (Clémence) sa i Influencerpodden ” Det är skillnad på följare och fans. Bara för att någon följer dig så betyder det inte att de är ett fan”. Jag har hellre ett litet gäng ”fans” än massor med följare som bara tittar in för att man ”ska”.

Det är därför jag är nöjd.

Kvalitet över kvantitet inom allting i livet. Jag gör hellre få saker ordentligt och känner att jag verkligen kan stå för det än tar genvägar och ormar mig fram. Då jobbar jag hellre lite hårdare och kan genuint vara stolt istället.

Ni kan hitta vår bröllopsvideo här. Garth och jag har snart varit gifta i snart 4 år… och så har vi lilla Ace. Det ska bli så kul att visa de här klippen för honom i framtiden. Det känns som att cirkeln är sluten på något sätt. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

  1. Det var via den som jag hittade till din blogg, och här är jag fem år senare! 🙂 galet hur snabbt tiden går btw…

  2. GRÅÅÅTERRRRR!!!!!!!!!!!

  3. Jag såg den för fem år sen och det var då jag började läsa din blogg, tror det stod om den på Aftonbladet eller något. Har följt dig sedan dess fram till att du fick Ace (ledsen för det, men jag var inte ute efter en barnblogg. Har dock full förståelse för förändringen men var bara inte för mig). Börjar ”hitta tillbaka” till dig nu efter några månader med uppehåll. Så fin video, var typ kär i er i flera år.

  4. Alltså jag ligger i sängen å gråter 😂 helt ärligt, tårarna bara väller fram när jag ser era videos om frieriet och bröllopet! Även fast jag sett dom båda förut 🙈 Så jäkla mycket kärlek helt enkelt❤️

  5. Vilken vacker video!!! Blev alldeles tårögd.