Air BnB i Paris & En röd kostym

Kostym – Y.A.S. Väska – Saint Laurent, liknande här. Polo – gammal, liknande här. Klackar – Zara gamla. Örhängen – River Island.  (Annonslänkar) Foto – Ida Zander.

Alltså det här med att ha en Air BnB i Paris är en riktig fullträff. 

Just nu har Garth precis gått ner för att släppa in vår Deliveroo kille med mat från en riktigt trevlig restaurang i området. Jag sitter med en kopp te i vårt stora vardagsrum och Ace sover sött i sovrummet.

Garth jobbar på dagarna när han är här, men vi möts för lunch ute. Då gör det inte så mycket att vi äter ”hemma” på kvällarna. Man måste ju inte alltid lyxa på restaurang när man är utomlands. Speciellt inte om man åker så ofta som vi gör. I går lagade vi en bolognese som blev toppen och Ace åt den till middag i dag.

Jag har sett en hel del av Paris vid det här laget. Så i dag passade jag på att kolla in galleri Lafayette och Printemps. Vi bor bara runt hörnet från båda de stora varuhusen och jag lyckades pricka in så att Ace sov i vagnen när jag var där inne och tittade.

Det blev ingen shopping i dag dock. Jag letar efter någonting speciellt i en färg som är svår att få tag i. Ni får se när jag har hittat rätt.

Men jag kärade även ner mig i ett par skor från Louboutin, en väska från Valentino och typ allt i hela butiken från MaxMara. Till Ace vill jag köpa hela Bonpoint… Men jag tror att det kommer att bli ett par nya skor från Jacardi eller Pom d’api. Två riktigt bra skomärken för barn, om ni letar.

Ni kan följa min dag och precis vad jag gillade på min Instastory. Där delar jag även med mig av mitt mom-hack när jag reser – hotell lobbys.

Problemet när man är ute på stan med barn som är över 8 månader är att de blir uttråkade i vagnen och behöver röra på sig. Då är hotellobbys perfekta. De är ofta rymliga, rena och har bra sittområden. Jag beställer en kaffe och Ace får knata runt en stund. I dag hittade vi ett Mariott hotell med en stor soffa med tillhörande bord och sittpuffar. Lägg till en tålig meny, en sked och snälla kypare så är Ace helnöjd i en timma.

I morgon kväll kommer Ida och joinar. Vi tänkte plåta lite under helgen och jag lämnade faktiskt för en gångs skull vår stora kamera hemma. Därför får ni se bilder från häromdagen när jag och Ida var och plåtade i South bank istället. Vi står på bryggan precis vid London eye på de här bilderna. Jag älskar kontrasten mellan det vita och den röda kostymen.

En röd kostym. Varför inte? Jag körde på en tjock polotröja under för att höst-anpassa. Lite gulddetaljer på det och så är jag nöjd. Jag har verkligen en grej för rött för tillfället.

Vem säger att kostymer bara kan vara svarta, beiga, marinblå och grå förresten? Det är mycket mer power i en röd kostym. Även om just den här modellen är lite mer casual.

Find the English version of this blog here. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Det låter sjukt mysigt! Som att provbo i en annan stad.