Enkla basics som är riktiga garderobshjältar

1. Jumper – Hope. 2. Blus – Filippa K. 3. BH – & Other Stories. 4. Jumper + kjol – Micha Lounge. 5. Väska – Chloé. 6. Ring – & Other Stories. 7. Boots – Filippa K 8. Klänning – 2nd Day

Det finns vissa plagg i garderoben som alltid räddar situationen. Riktiga garderobshjältar.

De där lättburna outfitsen som passar till det mesta och ser bra ut varenda gång du sätter på dig dem. Ofta är det plagg som är enkla, snyggt skurna och som sitter som en smäck.

Plagg som ger den som bär dem en känsla av att varken vara över eller underklädd och som man känner sig snygg i jämt. Tyvärr så har vi ofta alldeles för få av den här typen av plagg och för mycket av allt det andra. Det är galet svårt att hitta riktigt snygga basplagg som ändå är roliga att bära.

Helst ska de gå att matcha enklet från dag till kväll, vara riktigt bekväma och andas kvalitét och lite lyx. Därför är det värt att lägga en extra slant just på dessa. Du får tillbaka det i PPW under många år framöver.

Jag har plockat ihop ett gäng plagg över som känns precis sådär lättburna, men ändå intressanta i det här inlägget. Kläder att leva i varje dag under många år.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *