Bloglovin’

Som vissa av er har märkt (och har påpekat, tack!) så har jag haft lite problem med Bloglovin’ och den svenska versionen av bloggen. 

Men de goda nyheterna är att det är helt fixat nu. Så om du har Bloglovin’ och inte följer mig där, så är det ett ypperligt tillfälle att göra det nu.

Ni som redan följer bloggen bör få upp de svenska inläggen i ert feed nu, man kan flytta följare mellan bloggarna och jag har flyttat alla till denna versionen nu.

… när vi ändå snackar blogg;

Nu när jag har flyttat till United Influencers och uppdaterar lite mer, vad tycker ni?

Har ni märkt av några buggar (förutom Bloglovin’ då), något ni saknar eller kanske något som ni tycker är bättre än den förra bloggen (så att vi vet att vi ska behålla det)?

Jag ska se om jag kan få ett litet hjärta som man kan klicka på om man gillar ett inlägg, vad tror ni om det?

Ni får även jättegärna komma med önskeinlägg*. Jag är så van att göra 6 inlägg i veckan att jag kan få lite inspirationstorka när det kommer till inlägg 9-10. Är det något ni vill läsa mer av kanske?

Det är så lätt för mig att bli hemmablind och fasta i vissa hjulspår. Då behöver jag er input för att hamna rätt på banan igen. Bloggen är organisk och växer med både mig och er, så ju mer input desto bättre blir den <3

Jag vill även verkligen understryka hur glad jag blir av alla era kommentarer!

Jättemycket kärlek till er som tar er tiden att lämna en tanke.

Det är tyvärr inte alltid jag kan svara på kommentarer direkt. Jag försöker nämligen att inte ta fram datorn eller mobilen när jag är med Ace. Men det betyder absolut inte att jag inte läser varenda en.

Ofta väljer jag att lyfta frågor som jag tycker är extra viktiga i egna inlägg för att kunna svara ordentligt. Då och då gör jag även samlingsinlägg med frågor som jag kanske tror att fler av er kan vara intresserade av svaret på.

…Och när jag har lite tid över så svarar jag direkt i kommentarsfältet, så gå gärna tillbaka efter en vecka eller två och kolla så bör det finnas ett svar där.

Vad ni tycker och tänker är otroligt viktigt för mig och jag gör alltid mitt bästa för att bloggen ska vara en diskussion och inte en monolog. Det är så mycket roligare när vi ”hänger”!

Oavsett om ni kommenterar eller inte så är jag så glad för att ni kommer in och läser varje dag. Det är fantastiskt att ni tar er tiden att titta in här på bloggen.

*(jag har ett par nedskrivna som jag har sparat på från er som har kommenterar tidigare, tack snälla <3)

Foto – Ida Zander

You can find my English blog here. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Har läst din blogg ända sedan den hette Evert och älskar den! Extra roligt nu när du har Ace också, då jag själv har två små killar varav den yngsta bara är några månader äldre än Ace. Skulle jag önska något så är det fler inlägg om skönhet (typ hudvårdsrutiner och tips och trix för småbarnsmorsor) och träning efter graviditet. Jag fick själv stora förlossningsskador efter min sista förlossning och kan inte alls träna på samma sätt som innan skadorna, så behöver lite inspiration. Tack för en riktigt bra blogg, du verkar vara en himla härlig och genuint trevlig tjej:)

 2. Du behöver inte ändra på något! <3 Men om jag skulle önska att se något ytterligare vore det kul med recept/inspo på bra fukostar och mellanmål! 🙂 Har själv fastnat i samma rutin som jag hunnit tröttna lite på. Kram!

 3. Savner litt mer fra «modellivet», castinger. Ellers også sunne recepter. Liker bloggen din veldig godt 🙂

 4. Ett hjärta vore toppen! 🙂 Och gärna som nån tidigare kommenterat recept/ inspiration på vad ni och Ace äter för mat. Annars fortsätt med mixen mode, skönhet, jobb och träning. Toppen blogg, en av de få jag faktiskt fortfarande läser <3

  1. Jag tycker också att ett hjärta vore toppen. Det är inte alltid jag känner att jag har något att säga i kommentarer men vill visa att jag gillar inlägget ändå. =)

 5. Din text är väldigt jobbig att läsa pga att den är så tunn och ljus. Särskilt från mobilen. Önskar mig en tydligare font! 😊

 6. Jag vill se mer hårtips/styling, makeup/beauty, foodtips. Mellan inläggen som innehåller mycket text kanske du kan klämma in mindre inlägg med recept, någon beauty produkt, dagens frisyr?
  Annars gillar jag andra bloggar där man får följa med under en dag (typ ett foto i timmen). Jag tycker om när inläggen blir mer vardagsäkta.

 7. Gärna om livet i London , hur funkar skolgång ( dagis) , husköp, tips på saker att göra, och mysiga cafer.