Hösten är här – Dags för stickat!

 1. New look, 2. NLY Trend 3. Filippa K 4. Cubus, 5. Max Mara, 6. Allude 7. Asos White 8. Asos (annonslänkar)

Alltså, vad hände?! Ena dagen är det 20+ grader och i morse när jag klev utanför dörren så kom det rök ur munnen, helt galet!

Jag fick sätta på Aces fotmudd på vagnen, jacka, tröja och en söt liten mössa. Barn är visserligen sjukt gulliga i vinterkläder, men det känns ju alldeles för tidigt.

Själv har jag på mig en riktigt mysig stor stickad tröja med polokrage. Det är något speciellt med att få sätta på sig lager av kläder igen efter en sommar av bara armar och ben.

Jag har rensat ur min tröjlåda och insett att den kanske inte var så himla rolig ändå. Jag älskar mina cashmere-tröjor som jag har i många olika färger och jag har ett par tunnare merino-ull varianter som jag gillar. Men i övrigt är jag ganska så trött på resten, så de får åka till välgörenhet i morgon.

Nu är målet att hitta 2-3 stycken riktigt fina, lite roligare stickade tröjor. Min favorit just nu är denna, den gör mig glad. De ska antingen vara färgglada och sticka* ut, eller bara sitta precis sådär perfekt. Och de får absolut inte klia, det är det värsta som finns.

Det är himla inne med snygga stickade sets nu med, så det är kanske det man ska satsa på? Jag gillar det från Asos White i collaget och funderar på att slå till.

Vad tror ni, finns det någon chans för lite värme igen eller är vintern på ingång?

*hoho

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *