Min Morgonrutin Med Vichys Minéral 89 Booster

Ni kanske minns att jag hade ett samarbete med Vichy och deras Slow Âge Nuit nattcreme? Det blev en riktig hit både hos er och hos mig och jag är redan inne på min andra burk.

Så när de frågade om jag ville testa på deras Minéral 89 Booster och Slow Âge dagcreme som en del av min morgonrutin så tackade jag utan tvekan ja.

Det är så kul att göra samarbeten med produkter och märken som verkligen funkar och som jag själv använder.

Jag måste erkänna att jag har varit lite av en hudsnobb förr. Det skulle vara dyrt för att vara bra, trodde jag. Men nuförtiden har jag insett att det är vad som är i produkten som är det viktigaste och då behöver man inte lägga massor med tusenlappar för att få en bra hudvårdsrutin.

Vichy är ett hypoallergeniskt apoteksmärke som är dermatologiskt testat för att passa även den som har riktigt känslig hud. De ligger i en vettig prisklass och har enligt mig helt enkelt produkter som gör vad de lovar. Det är svårare att hitta än vad man tror.

Jag har insett att det min hud i huvudsak behöver är fukt, massor med fukt. Helst skulle jag nog vilja ha en koreansk 12-stegsrutin, men det har jag varken tid eller energi till varje morgon.

Det är då Vichys nya Minéral 89 booster kommer in i leken. Den går nämligen att lägga till som ett extra steg i min hudvårdsrutin, innan mitt serum, när jag har tid. Eller om jag har lite mer bråttom så kan jag använda enbart ett par droppar booster innan min dagcreme.

Det Minéral 89 i huvudsak gör är att tillföra ännu lite extra fukt i form av hyaluronsyra och mineralrikt källvatten

Det är en lätt gel som försvinner in i huden direkt och därför även passar er som har lite oljigare hudtyper eller tycker att serum är lite för mycket. Skippa helt enkelt serumet efter om det känns för mycket på huden och gå rakt på dagcremen istället.

Jag är otroligt noggrann med min hudvårdsrutin, mycket på grund av att jag inte gillar att använda mycket smink. Då satsar jag hellre på att lägga min energi på att preppa huden så att den ser och känns välmående i sig självt istället. Det är det som är hemligheten till den ”glow” som jag tycker så mycket om.

Numera ser min morgonrutin ut såhär –

1. Tvätta ansiktet med en snäll och återfuktande cleanser som inte torkar ut min redan ganska torra hud.
2. Jag lägger på Minéral 89 boostern över hela ansiktet
3. (Om jag har tid så kör jag även på ett serum på toppen)
4. Vichy Slow Âge dagcreme, som ger ännu mer fukt och med solskyddsfaktor 30, så att jag vet att jag alltid är skyddad mot solen.
5. Vichy Slow Âge ögoncreme för den känsliga huden runt ögonen.
6. Klart för antingen sminket eller om jag känner att jag har en ”good skin day” och väljer att gå utan.

Hörrni, tänk på att huden har ni hela livet. Kläder kommer och går och så gör även alla andra materiella ting som vi väljer att lägga tid och pengar på. Men huden går inte att ta av eller köpa ny. Så se till att ta väl hand om den varje dag, för man får inga andra chanser.

Det är aldrig för sent att skaffa sig en bra hudvårdsrutin.

Har jag inspirerat er att testa ett serum eller en booster nu? Om ni inte redan har det som ett steg i er hudvårdsrutin så tycker jag verkligen att ni ska prova. Det är lite input för mycket resultat.

Jag har fixat så att ni får hela 20% rabatt på Minéral 89 om ni klickar här eller använder koden ”Min89_20” hos Apotea om ni är sugna på att testa boostern. 

Det här inlägget presenteras i samarbete med Vichy

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Caroline

  Älskade det här inlägget, gärna mer sånt!!

  1. Vad glad jag blir att du gillar inlägget. Det ska bli mer skönhet här inne i framtiden <3

 2. Hei Tess! Er det noen produkter man ikke kan bruke når man er gravid? Blir så glad for svar😊

  1. Jag ska fråga Vichy direkt så att jag kan ge dig ett 100% korrekt svar. Jag vet hur viktigt det är när man är gravid. Grattis förresten!

   1. Takk😊❤️

  2. Här kommer ett svar från Vichy –

   Produkterne er også velegnede til gravide. Vi opfordrer dog til, at de skal følge deres mavefornemmelse – hvis de føler sig utrygge, skal de ikke gøre det – men der er ingen problemer i det.

   1. Takk! 😊