Bästa stället att ta en bild med Eiffeltornet

Jacka – Tara Jarmon, jeans – Asos, gul tröja – Uniqlo stövletter – Marzio, väska – Chanel, solglasögon – Triwa  & klocka – Jaeger LeCoultre.

Bästa stället att ta en bild med Eiffeltornet? – Trocadéro!

Visst finns det fina gator runt omkring som funkar.  Men om du vill vara helt säker på att få en bild med hela Eiffeltornet och där du är hyfsat ensam så är Trocadero oslagbart.

Det är nämligen trappor med massor med olika små ställen där man kan stå. Antingen så som jag gör här, eller om du är lite mer våghalsig så kan du klättra upp och ställa dig på räcket. Då kommer inga andra människor alls med i bilden, även om de absolut är där runtomkring. Det är ett populärt ställe, men om man är lite klurig så kan de se ut som att man är där i princip helt ensam.

Jag tänkte göra en ny liten Paris-guide nu i dagarna. Vi åt på en hel del bra ställen och bodde på ett nytt hotell. Det blir mycket Paris för oss just nu, vi är faktiskt tillbaka igen redan i början av Oktober.

Just nu är jag kär i rött.

Jag har ofta känt att det har varit en lite väl stark färg på mig, men nu har jag på något sätt ”vuxit in” i rött. Det är ju så galet snyggt. Speciellt matchat med gult, vilken färgbomb!

Hur snygg är inte bomberjackan från Tara Jarmon? En riktig statementjacka som kan liva upp den mest grå av dagar.

Hoppas ni har en trevlig helg fina ni. Själv har jag plåtat med Ida i morse och efter det hade vi NCT träff med alla bebisarna från vår Mammagrupp. Det är helt galet att nästan alla är 1 år gamla nu. Så söta och glada små mini-personer. Ace hade superkul med alla tjejerna och slocknade nästan mitt i middagen efter. Lillskruttet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Gärna en Paris-guide! Jag ska bjuda min sambo på en resa när han fyller 30 år i maj och funderar på Paris. Gärna lite budgettips också 🙂

    1. Det ligger en uppe nu och så har jag länkat till mina 2 senaste med. Ha så härligt i Paris! <3