Inspiration Till Den Första Födelsedagen

Kan ni förstå att Ace är 1 år nästan vecka? Hur galet är inte det!

Tiden har gått så himla fort, eller de första 3 månaderna var som 3 år, upp till 6 månader kändes det som vanligt tid och efter det har det bara gått snabbare och snabbare.

Vi planerar en 1-årsfest för Ace och har bjudit in både hans vänner, våra vänner och familj. Jag vet att han inte riktigt kommer att förstå mycket av vad som händer, men den här födelsedagen är nästan mer för att fira oss som föräldrar. Vi klarade det första året och han inte bara överlevde utan är en välartad ung man med. Go oss!

Det är svårt att inte gå helt bananas med dekorationer, presenter och tårta, allt är ju så sött! Garths mamma ska baka tårtan, hon gjorde dekorationen på vår bröllopstårta och är hur duktig som helst. Sen tänkte jag lite ballonger, massor med mat och en partyhatt eller två.

…och så måste jag komma på en riktigt bra present till honom såklart. Har ni några förslag?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Trodde det skulle bli fler inlägg per dag nu när du är med UI och har gått ur föräldraledigheten. Men känns ju precis som innan… 1 eller max 2 inlägg per dag. Först tänkte jag ok du är i Paris på semester. Men samma sak nu denna veckan. Så mycket hype över inget.

  1. Vad tråkigt att du känner så. Innan jag gick på föräldrarledigheten gjorde jag 9 inlägg i veckan, sedan gick det ner till 6 och nu är det uppe i 9 igen. Ofta får man tyvärr välja mellan kvalitet och kvantitet som bloggare. Nuförtiden är det få som uppdaterar många gånger om dagen längre. Nivån på bilder och text har gått upp så mycket i kvalitet istället. Sedan använder vi fler kanaler så som Instagram och Instastories för att ge ännu mer av en inblick.
   Jag hoppas att du inte är allt för besviken och kommer att stanna här hos oss ändå. ❤️

 2. Han vet ju inte att han fyller år, så passa på att köpa något fint och varaktigt. Jag bär tex fortfarande smycken från min dop som jag värderar väldigt högt i dag. ❤️ Så kan du köpa någon annan billig present som han kan ha kul med just nu, tex en nalle eller vad han nu gillar. 😊

 3. Caroline

  Sångbok med klassiska svenska visor, sparkbil med släp, klossar som han kan använda nu. Varför inte ett eget fiskespö som han kan använda längre fram när ni ska fiska ihop 😀

 4. Jag har fixat ett album med bilder från det första året till mina barn! Dock har de alltid fått dem lite i efterhand, hehe.

  Köpte fina fotoalbum i lin, klistrade in lite babyhår o så de finaste/roligaste korten!

 5. Vi har ettårskalas här hemma imorgon. Helt galet att tiden har gått så fort! Tycker att det där med present är svårt, dels eftersom alla i familjen vill ge vår lilla kille något nu när han fyller år, dels eftersom han själv inte förstår att han har kalas. Men från oss får han en tamburin i trä och en personlig bok där historien baseras på hans namn. Tamburinen får han eftersom han älskar musik och hans käraste leksak är en maraccas. Boken tänker vi att vi kan läsa för honom redan nu, men också att den förhoppningsvis kan bli en uppskattad sak för honom även längre fram. Min syster kommer ge honom en sångpåse och en bok med klassiska barnvisor, där boken även spelar upp alla melodier. Tror att hennes presenter kommer göra succé…