Höstinspiration Till Hemmet

Taklampa – by Rydéns, bord – Ellos , blomkruka – Ellos , gul kudde – Gant, lila kudde – Gant , sittpuff – Jotex, stol – Jotex , skåp – Ellos, fårskinn – shepherd, bordslampa – Ellos (annonslänkar)

Varje höst blir jag så himla sugen på att ändra om lite hemma. 

Till sommaren plockar jag bort och skalar av, men på hösten vill jag mysa till det, bona om och lägga till istället. Kuddar, filtar, mysiga ljus, tekoppar, fårskinn och bra belysning står högst upp på listan.

Det är så himla mycket man kan göra med små medel. Just nu vill jag ha juvelfärger, material med textur så som sammet och keramik. Mer mönster, varma toner och framförallt intressanta detaljer. Vårt hem känns just nu som en ganska enkel canvas som är redo att fyllas.

Jag vill bjuda in alla härliga färger utifrån. I kollaget över har jag hittat favoriter som inte får plånboken att gråta, men ändå är galet fina och passar in i min höstpalett.

Jag plockar bort allt det lätta och ljusa och ställer ner det i källaren till nästa vår och tar istället fram höstlådan. Det går ju givetvis mode i heminredning med, men precis som när det kommer till garderoben så handlar det om att hitta min egen unika stil (blandat med Garths då såklart). Den stora utmaningen nu är att antingen placera alla fina saker så högt upp som möjligt, eller bara ställa fram lekvänliga prylar.

Ace klättrar upp i soffan, upp på ryggstödet och försöker dra ner tavlorna på väggen. Han växer som ett ogräs och varje vecka kan han nå lite högre. Vårt hem förflyttas upp längst väggarna mer och mer, det är nästan komiskt.

MEN jag tänker inte låta det stoppa mig. Alla mjuka textiler är ju väldigt lekvänliga och lampor, krukor och ljus är bara fina att ställa högt, så jag satsar i huvudsak på dem.

Någon som har bra tips när det kommer till att inreda med småbarn hemma? (Mer än att typ spika fast allting i golvet och väggarna haha).  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Har inte småbarn så kan inte tipsa där tyvärr. Däremot undrar jag om du har tips på inredningsbutiker och hemsidor i England? 🙂 både för mysiga fina saker men största köpet just nu är en soffa. Och de butiker jag varit in i uk är inte min stil :/

  2. Vi har det faktiskt som vanligt. Ljusstake på soffbordet, barvagnen med flaskor osv framme, krukor på golvet. Har en 11-månaders som (vi mäste visserligen påminna) vi säger ”nej nej, inte röra” till när hon närmar sig just de sakerna. Hon vet exakt vad hon får och inte får leka med. Man känner sig tjatig ibland, men hon lär sig och förstår mer och mer för varje dag. Vi vill att hemmet ska se någorlunda som vanligt haha om det nu ens är möjligt med alla leksaker överallt osv.

  3. Hej!
    Vilka otroligt fina möbler, skåpet är ju helt magiskt.