Paris – Jag behöver era bästa tips!

Klänning – Parasol Rose, rock/klänning – WTRLondon, väska – Chanel, skor – Tara Jarmon. Location – Old Bond Street. Foto – Ida Zander.

I eftermiddag hoppar vi på Eurostar och kliver av i Paris.

Garth jobbar mycket där eftersom att han är involverad i att bygga Go-pros nya kontor i den franska huvudstaden. Den här gången kommer klienter över från USA och han måste stanna lite längre, så då passar jag och Ace på att följa med.

Vi är vanligtvis i Paris ofta, mest för att det är så himla lätt att åka över, 2,5 h tar det med tåget. Men även för att Garth har samlat på sig så mycket poäng på Eurostar att vi i princip åker gratis. Det här året har vi inte varit ännu och det blir lilla Aces första resa till en av mina absoluta favoritstäder.

Vi ska strosa runt på gatorna, stanna och fika här och där, leka i parkerna och njuta av att hösten har kommit. Mest av allt kommer jag dock att titta på människorna. Det är något alldeles speciallt med modet i Paris, alla är så självklara på något sätt och det finns många underbara orginal.

Paris ger mig alltid massor med inspiration och gör mig allmänt peppad på livet.

Jag rekommenderar ofta vänner som ska komma över till London i en vecka eller mer att ta en resa-i-resan och hoppa över till Paris. Det går att göra på bara en dag om man vill, men bäst är det att i alla fall spendera en natt. Den här gången får vi lite mer tid än vanligt och stannar ända till på Söndag. Det ska bli så himla kul!

Nu behöver jag alla era bästa tips på vad jag inte får missa i Paris. Jag har tidigare gjort en guide här men är alltid ute efter nya bra ställen att besöka. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *