Måndagslistan

Det här blir en riktig toppenvecka känner jag. Vad härligt!

Först i dag ska jag få träffa Instagram på Facebooks huvudkontor tillsammans med United Influencers. Sedan blir det resa tillbaka till London och min lilla familj. Ace går sin första vecka på förskolan, så jag har tid att jobba ordentligt för allra första gången sedan han föddes.

Sen på Onsdag eftermiddag åker vi faktiskt till Paris till på Söndag. Det ska bli riktigt roligt!

Veckans mantra – ”Tuta och kör”. Kanske inte ett klassiskt mantra, men det är så jag känner. Nu är det dags att ta i igen och jag är verkligen redo.

Veckans affirmation – ”Jag vinner på att våga”. Jag vill vara yes-woman och se vilka dörrar som öppnas med den inställningen. Oavsett så blir livet lite mer spännande.

Veckans mål – Att känna mig tillbaka på banan med bloggen igen efter mammaledigheten. Nu har jag sidosatt tid att blogga för första gången på länge och att ha flyttat över till United Influencers är verkligen en morot. Nytt är kul!

Veckans dröm – Att bo i minst ett till land innan jag dör. Gärna någonstans med ett behagligt klimat. Eller varför inte spendera halva året någonstans varmt, och andra halvan i London? Det vore ju drömmen (men svårt med barn och skola).

Veckans vision – Jag köpte en Jaeger LeCoultre klocka när jag fick mitt första modelljobb värt över en miljon och tänker att en Rolex vore passande den dagen ett blogguppdrag drar in lika mycket.

Veckans fokus – Pepp och positivitet. Jag vill knarka inspiration och hålla kvar den här härliga motivationen som jag känner just nu.

Veckans händelse – Att träffa Instagram såklart, det är ett riktigt häftigt företag och viktigt verktyg både för oss som skapar digitalt och som modell.  Efter det är ju Paris en rolig händelse, så det blir två den här veckan.

Lärdom från förra veckan – Vad viktigt det är med förändring hörrni. Det är lätt att köra i samma spår och tappa gnistan och då är det viktigt att våga förändra och faktiskt ta tag i det.

Veckans vardagslyx – Att strosa runt med barnvagnen i Paris, stanna och äta en bakelse och dricka en kaffe är precis lagom lyxigt den här veckan.

Veckans Inspiration – Jag måste slå ett slag för meditation. Det är så skönt att ”vila hjärnan” en stund. Speciellt om ni liksom jag gärna tänker 100 tankar på en gång, lätt oroar er eller stressar lite för mycket. Jag har lärt mig meditera med appen ”Headspace” som är väldigt lätt att använda och gratis för grundpaketet. Framförallt under graviditeten var det otroligt skönt att bara lägga sig ner och koppla bort en stund. Nu försöker jag hitta 10 minuter varje dag när Ace sover och det ger mig förnyad hjärnkraft.

Foto – Ida Zander. Blus – The Fold.  Location – The Grand Café Picadilly

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Wow! Vilket modelluppdrag var det?

  1. Det var en jätterolig kampanj för Nokia som gick över hela världen!

 2. Hej där ! vilken fin blogg du har 🙂 Jag skulle behöva dina tips på grymma ställen att besöka i London . Åker nästa vecka tre dagar (fre-sönd) !
  Vi har en restaurangbokning inbokad . Vart käkar man en riktigt härlig lunch gärna asian fusion eller något annat gott , vart dricker man en härlig eftermiddags drink ? finns det någon trevlig champange-bar eller vin-bar ? allt får gärna vara centralt så man kan promenera då vi inte är så duktigga på London . tack på förhand ! .)

  1. Hej Elin!
   Vad kul att ni kommer hit! Vilket område är det ni ska bo i? City är så himla stort att det är svårt att ge förslag utan att veta lite närmare.
   kram!

   1. Haha sant ! Vet inte hur jag tänkte när jag skrev city 🙂
    vi kommer att bo på ett hotell nära Bond Street , Granville Place, Marble Arch, London. Jag är lite påläst och som jag förstår det hela är det ganska bra område ? hoppas . Nu kanske det blir lättare att ge tips ! Tack på förhand. Kram.