Att Ta Med En Bebis På Modeveckan

Find the English version of this blog here. 

I dag har Ace varit på sin allra första modevisning och han var så himla duktig att det absolut kommer att bli fler.

Planen var egentligen att jag skulle kolla med en kompis eller familjen om någon kunde ta honom den timman jag skulle vara borta, men han har precis varit sjuk, håller på att få tand nummer 8 och är i utvecklingsfas 8. Det vill säga, han är som klistrad till mig och det går inte att ens sätta ner honom utan att han storgråter. Jag kommer att få helt galna ”mamma-armar” och om det här inte hjälper min clean (*tyngdlyftningsövning), så vet jag inte vad.

Så det var antingen att skippa modeveckan helt, eller att ta med honom.

Jag lånade ett par hörselskydd från syrran och rullade ner vagnen till Grand Hotel och Naim Josefis show. Ace var på bästa humör och log, vinkade och klappade på alla han kunde nå. Snacka om en icebreaker vid ett tillfälle då det annars är väldigt klickigt, alla vi träffade var så varma och fina med honom.

…även fast han jollrade precis i introt till den fina lugna livemusiken som Orphee Noah bjöd på. Tur att det inte var gråt i alla fall. Han tyckte att visningen var jättespännande och satt snällt och sittdansade medan han tittade i mitt knä. Min lilla gullunge!

Det var en riktig färgbomb till visning, hur härligt som helst.

Ni vet ju att jag går igång på färg, så jag det här är en kollektion som jag skulle vilja klämma och känna lite närmare på. De blå bootsen står på min önskelista, jag älskar deras grafiska print, den gröna kostymen är magisk och sista klänningen så fin.

Jag brukar använda modeveckan till att fantisera ihop en drömgarderob inför nästa säsong. Sedan har jag givetvis inte råd eller plats att köpa allt, men ett plagg eller två är inte helt orimligt. Jag har faktiskt bestämt mig för att jag vill ha mer svenska märken i garderoben, det känns rätt och Naim Josefi får gärna vara ett av dem.

I morgon är det dags igen, då går jag och Ace på Camilla Thulin. 2 visningar är inte illa pinkat för sin allra första modevecka.

Min klänning kommer från The Fold. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. De blå bootsen var verkligen magiska! Och kul att det gick så bra när lilla A följde med 😃

    1. Jag älskar den färgen! Ja, han var såå duktig, på båda visningarna! <3