Hello United Influencers!!

Foto – Ida Zander, klänning – Stevie May (annonslänk)

For the English version, please go to the bottom of the post.

Alltså hur kul är inte det här?! Välkommen till mitt nya hem!!

Flytten har varit på G länge och det är så otroligt kul att kunna berätta för er äntligen. Varför jag flyttar just till United Influencers är för att vi har jobbat tillsammans en del på senaste och det har gått så himla bra. Profilerna här är jordnära och givetvis supercoola och jag känner mig verkligen redan hemma med teamet.

Det kommer som alltid under en bloggflytt att dyka upp små buggar här och där, säg jättegärna till om ni ser någon eller om det är något ni tycker att jag bör ändra på.

Jag hoppas verkligen ett ni kommer att trivas här i bloggens nya hem, det tror jag verkligen att jag kommer att göra i alla fall.

Härmed går jag även ur min mammaledighet och från och med nästa vecka kommer bloggen att uppdateras som vanligt igen, det vill sänga fler inlägg. Pepp!

F*n vad kul det här är hörrni, vilken nystart för mig. Jag behövde verkligen få göra någonting nytt och är så sjukt glad att hamna här. Som jag skrev i måndagslista om man inte ändrar nåt så ändras inget.

Jag ändrade något!

En till rolig förändring är att bloggens engelska del kommer att få ett helt eget hem, så inga mer engelska översättningar i inläggen här. De kommer istället att ligga på en helt egen sida. Så bra! Det gör även att jag kan vloggar och greja lite mer på svenska i framtiden, för då blir ju ingen utanför när jag lägger upp här på bloggen.

Åå vad kul, nu svävar jag på små moln hela vägen till United kontoret där jag ska träffa mitt nya team. Yay!!!

For the English version, please click below. 

Hi English friends!

I’m so excited to move over to United Influencers and I will let you know more about it soon.

In a moment you will be able to click straight through to the English version of my blog and you can find it here – TessM.blog It should be up and running, but if not, please let me know!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Cornelia

  Spännande! Kul för dig, grattis 🙂 Hur blir det med Bloglovin, ändras den automatiskt eller ska man följa din nya adress manuellt?

  1. Tack fina du, det är superkul verkligen. Bloglovin måste bara hitta den nya bloggen och sedan kan jag peka om till den nya bloggen, förhoppningsvis redan i början. Du behöver inte göra någonting!

 2. Jade Ashleigh

  Wow this looks amazing Tess!! 😍 feeling very proud of you and very excited to be here for another blog move 😊 can’t wait to see what blog adventures you’ve got planned 😉 plus a link straight to the English version yay 😁 although have to say I’ve enjoyed learning a little Swedish over the years!! I remember when you transferred over to metro a lot of the older posts pictures didn’t transfer … did you have any difficulties with the move this time? Xx

  1. Aww thank you, Jade, you are such a lovely person. Your comments always make me so happy <3 I can't believe you remember my last blog move haha. Yes, I remember I did have problems with the photos last, mainly because the tool I used to post them with was discontinued I think. This time hopefully all my posts are with my and intact. If you see anything weird, please just let me know!

 3. Vad roligt 🥂🍾
  Grattis.

  1. Tack snälla, jag är sååå glad!