Klara, Färdiga… Höst! // Ready, Steady…Fall!

Byxor – Asos Tall, jacka – Missguided , ankelboots – Rag & Bone, solglasögon – Lacoste , klänning – BikBok , scarf – & Other Stories, , blus – Y.A.S  , linne – Galvan, örhängen – Marni, klackar – Neous (annonslänkar)

For the English version, please go to the bottom of the post. 

Känner ni förändringen? Det ligger något i luften, hösten är på väg.

Efter en så pass lång och varm sommar så tycker jag ändå att det är välkommet med lite svalare väder, höstmys och en nystart. Jag är en sommarmänniska ut i fingerspetsarna, men kan ändå uppskatta vikten av årstider. Vi behöver förändringen för att vakna till och bli uppmärksamma på att tiden faktiskt går. Hade det varit sommar jämt så hade jag antagligen slutat uppskatta solen och värmen och längtat efter nytt. Omväxling förnöjer.

Inför Stockholm på fredag har jag börjat rota fram min höstgarderob igen. Jag är sugen på rostrött, bränt orange, senapsgult och mossgrönt. Rutor, silke, plisserat, manchester och faux fur.

Jag har börjat kolla på vad jag har hemma och vad jag vill införskaffa. Hellre en eller två med tidlösa plagg än flera trendplagg som jag bara vill använda en säsong. Helst köper jag minst ett plagg second-hand, både för att det är prisvärt och bättre för miljön.

Vad är ni sugna på i höst?

For the English version, please click below. 

Trousers – Asos Tall, jacket – Missguided , ankle boots – Rag & Bone, sunglasses – Lacoste , dress – BikBok , scarf – & Other Stories, blouse – Y.A.S  , top – Galvan, earrings – Marni, heels – Neous (adlinks) 

Do you feel the change? There is something in the air, fall is on its way.

After such a long and hot summer I actually welcome the slightly cooler weather, cozy jumpers, and a new fresh start. I’m a summer person trough and trough, but I also appreciate the importance of seasons. We need this change to wake up, take stock of our lives and to realize that time is passing. If we had summer all the time, we probably would have stopped appreciating the sun and the warmth and been longing for something else. Change is important.

Ahead of our trip to Stockholm on Friday I have started looking at my wardrobe and pulling out my key fall pieces. I fancy rusty reds, burnt orange, mustard and moss green. Checkered fabrics, silk, corduroy, plissé and faux fur.

I have had a look at what I got at home and what I feel like I need to get. I rather have one or two timeless quality items than many trend-led things that I will only wear one season. I would like to get something second-hand since it’s both better for my wallet and the environment.

What do you fancy wearing this fall?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *