Inredningsinspo Till Hösten // Interior Inspiration For Fall

Säng – Ellos, lampa – Ellos, blå kudde – Lexington, gul kudde – Lexington, taklampa – Daniel Becker Shop , stol – LeFlair , bok – Taschen , kruka – Ellos, ljus – Diptyque. (annonslänkar)

For the English version, please go to the bottom of the post.

Nu när lägenheten över är nästan helt klar (jag väntar på ett par saker som inte fanns i lager) så har jag inget att browsa inredning för längre.

Det var så kul att ha ett projekt inom en viss budget och jag är jättenöjd med hur det blev.

Bex och Luke flyttade in innan alla möblerna var på plats, så jag har inte kunnat fota och visa er ännu. Men så fort de sista möblerna levereras så ska jag ta en dag där uppe och ta lite bilder så ni får se hur fint det blev.

Nästa inredningsjobb för mig kommer antingen att bli ett större hus här i Clapham för oss eller vårt franska landställe som jag drömmer om. Båda är i alla fall några år framåt i tiden, så till dess får jag drömma och inspireras.

Jag kan ju givetvis göra om här hemma, men med en 10-månaders som klättrar på allt så känns det inte riktigt läge. Kanske om ett år eller så. Just nu står de flesta fina sakerna uppe på höga hyllor så att lilla äventyraren inte ska få tag i dem. Funktionalitet över stil för tillfället. Men så är det under småbarnsåren. Det kommer en tid för ett perfekt hem i framtiden igen.

Dock kommer jag aldrig att ge upp mina Baies från Diptyque. Om ni undrar vad mitt hem luktar så är det precis så. Det har varit mitt favoritljus sedan jag först luktade på det får många år sedan på Libertys här i London och jag har alltid ett hemma.

Har ni något som alltid följer med från hem till hem som ni aldrig tröttnar på?

For the English version, click below.

Bed – Ellos, light – Ellos, blue pillow – Lexington, yellow pillow – Lexingtceilingling lamp – Daniel Becker Shop , chair – LeFlair , book – Taschen , pot – Ellos, candle – Diptyque. (adlinks)

Now when the flat above is almost all done (there are a few pieces of furniture on back order) I sadly don’t really have a reason to browse for interiors anymore. 

I really enjoyed decorating within a specific budget and I’m really happy with the end result if I may say so myself.

Bex and Luke moved in before a lot of the furniture arrived, so I haven’t really had an opportunity to take photos to share with you guys yet. But as soon as the last few things arrive, then I will take a shoot day upstairs and you can see how it all turned out.

My next interior project will most likely be when we move to a bigger house here in Clapham or possibly our French country house that I’m dreaming of. Both of them are still a few years away, so until then I will just have to dream and get inspired.

I could change it up a bit at home, but with a 10-month old that climbing on everything, it’s not really great timing. Maybe in a year or so… At the moment most of our nice things are up on high shelves so our little adventurer can’t get to them. Functionality over style, but that’s just the way it is during the baby years. There will be a time for a perfect home in the future again.

I will however never give up on my Baies from Diptyque. If you wonder what my home smells like, it’s all Baies. It has been my favorite candle since I first picked it up in Liberties here in London years ago and I always have one at home.

Do you have something that always moves with you from home to home that you never grow tired of?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *