Sminktips- Isadora Glow Drops // Make Up Tip – Isadora Glow Drops

For the English version, please go to the bottom of the post.

Den här lilla burken fick komma med mig på semestern som min enda kroppsprodukt. 

Jag har inte ork eller tid att fixa allt för mycket med kroppen när jag vill vara fin. Jag vet att vissa concealar, lägger foundation, bronzar och hela faderutten. Väldigt imponerande och resultatet är säkert supersnyggt.

Men för oss som är lite latare/inte har tid (eller engagemang) att greja så är IsaDora Glow Drops en riktig toppenprodukt. Jag använde den hela semestern och blandade helt enkelt i ett par droppar i hotellets bodylotion efter duschen för en härlig glow på armar, ben och dekolletage.

Den ger ett bronzigt skimmer som inte ser smutsigt eller mörkt ut, utan mer som roséguld. Jag har flera skimmerprodukter som jag inte gillar för att de antingen är för kalla, har glitter i sig eller är för mörka och svåra att få jämna.

Men denna lilla godingen är precis lagom i nyansen, blandar sig fint med bodylotion för ett skirt resultat, har inget glitter utan ger bara lite varm lyster.

Den ser nästan metallisk ut i koncentrerad form, så därför blandar jag alltid ut den innan jag använder den. Den är både till ansikte och kroppen och till ansiktet är den fin att blanda med min vanliga foundation och bara lägga på kindben, näsrygg, amorbåge och sidorna av pannan.

En riktig liten toppenprodukt enligt mig.

Den är tyvärr ofta slutsåld, men den bör finnas här. (annonslänk)

For the English version, please click below. 

This little hero came with me to Lake Como as my one and only body product. 

I don’t know about you, but I neither have the time or the energy to do much body wise when I’m getting ready. I know some people use concealer, foundation, bronzer, and whatnot all over their bodies. I applaud them for their commitment and I bet the result is outstanding.

However, if you like me are slightly lazier/have less time (or just patience) to do a full body session, then this product is a great little trick. ”Glow drops” by IsaDora is basically glow in a bottle. I just added a couple of drops to the botel’s own body lotion every day after the shower and put it on my arms, legs, and decolletage.

It gives a bronzy kind of shimmer that doesn’t give that horrible dark and dirty look, some of them do. It’s more like a rosé gold shade. I have quite a few body products that are meant to do the same thing, but they are either too dark, have glitter in them (hello the 80s!) or the shade is just too cool. Most of them are also really hard to apply evenly.

This little gem is just perfect, it gives a really nice smooth result, without glitter and it has a great warm-ish shade that looks really natural.

On its own, I find it a bit too metallic, so I always mix it with either body lotion (for the body) or my foundation (for the face). On the face, I only use it on my cheekbones, cupid’s bow, bridge of the nose and sides of my forehead.

It, unfortunately, tends to be sold out in most places, but you should be able to find it here. (adlink)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh vilket bra tips! Älskar roseguld färgen! Kram