Gult Är Fint & Att Hitta Tillbaka Till Balansen

Platåklackar – Glamorous, jumper – Chinti & Parker, klänning – Bik Bok, väska – Decadent, jumpsuit – New Look, t-shirt – Daisy Street, klackar – Mango, anteckningsbok – Smythson, maxiklänning – Ellos Collection (annonslänkar)

Är de ok att bli inspirerad av sig själv? Det känns lite ego…

MEN jag måste bära mer gult, för det är så galet snyggt. Speciellt på sommaren med en solbränna (oavsett om det är från en lysande boll i himlen eller från en tub, whatever rocks your boat).

Förr hade jag alltid en efter-semester-depp när jag kom hem från en härlig resa. Numera så känns det härligt att vara borta, men även väldigt skönt att komma hem till våra rutiner igen.

Sedan måste jag erkänna att jag ser fram emot hösten… Jag har en del roliga grejer på gång och ni kommer att få veta vad snart. En klassisk blogg-cliffhanger med andra ord. Watch this space!

Ace börjar sin inskolning på förskolan om två veckor, jag hoppas på att få klartecken till att få börja träna ordentligt igen (magmusklerna börjar stänga sig mer och mer) och jag ska börja gå på lite fler castingar i samma veva.

Jag har tagit ett års ”paus” från mitt vanliga liv och behöver hitta en ny normal tillvaro som låter mig ha lite mer balans i livshjulet. Familj har förståeligt nog fått ta den största tårtbiten sedan Ace föddes, som det ska vara. Men nu är jag trött på att jobba kvällar och hela tiden känna att jag inte räcker till. Så de 3 halvdagarna i veckan som Ace är på förskolan kommer att ge mig chansen att få en mer hälsosam tillvaro.

Jobb får sin tid, jag vinner någon timma att ta hand om mig själv i veckan och resten av tiden hör till familjen, helt utan dåligt samvete. Underbart! Balans…

For the English version, please click below

Platforms – Glamorous, jumper – Chinti & Parker, dress – Bik Bok, bag – Decadent, jumpsuit – New Look, t-shirt – Daisy Street, heels – Mango, notebook- Smythson, maxidress – Ellos Collection (adlinks)

Is it ok to be inspired by yourself? Or is it big-headed?

BUT I honestly do have to wear more yellow, because it’s such a nice color. Especially in the summer with a tan (big light in the sky or from a tube, whatever rocks your boat).

I used to have serious coming-home-from-holiday-blues, but these days I’m excited to be away but perfectly content to be back home to our regular routines again.

I also have to admit I’m kind of looking forward to this fall. I have some fun secrets to share with you and I think you will like it. This is a classic blog-cliffhanger, so watch this space!

Ace is beginning his settling in sessions at the nursery in less than two weeks, I’m hoping to be able to work out properly soon (my ab separation is getting better) and I’m going to start going to a couple of castings now and then too.

I had to kind of take a break from my regular life the last year and now when I’m finding my way back to a more balanced routine, I have to find my new normal. The family piece of my life-cake has been the biggest of them all, as it should be when you just had a baby. But I’m also very tired of working evenings and always feel like I’m not doing anything well since I don’t have enough hours in a day.

So these 3 half days a week when Ace will be at nursery will help me find a more healthy routine. Work will have it’s allocated time, I will get most of my evenings back, I will be able to take an hour or two just for me every week and the rest of the time belongs to the family. No guilt needed. It’s going to be wonderful to get to feel less stressed out and more healthy and balanced.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *