Ett Bröllop & En Baddräkt // A Wedding & A Swimsuit

For the English version, please go to the bottom of the post.

Vilket fint bröllop det var i går. Det var en fantastiskt varm och solig dag och vi fick äran att inte bara spendera en stor del av den på en båt, men även samtidigt vara med och göra det till Soph och Shanes speciella dag. 

Det är så mycket kärlek på bröllop, jag blir helt glad i hela kroppen. Som vanligt så lägger jag inte upp bilder här på bloggen, för jag tycker att det är brudparets ensak att välja vad världen ska få se.

Men däremot tänkte jag visa er min favoritbaddräkt just nu.

Jag köpte den i Sydafrika, när jag fortfarande hade ganska mycket mage kvar efter graviditeten och som tur är passar den mig finfint även nu när magen har gått ner nästan helt. Den kommer från Seafolly.

I dag var första dagen som Garth inte hade best-man uppgifter att göra, så vi fick vår första heldag tillsammans här i Lake Como som familj. Vi firade med att besöka villa Carlotta och sedan spendera eftermiddagen vid poolen på Grand Hotell Tremezzo. Deras pool ligger nämligen i själva sjön, så man kan hoppa mellan.

Ace fick känna på sand för första gången och om ni vill veta vad han tyckte, kika in min Instastory. Han fick även ett litet dopp i poolen som är lite varmare än den på vårt hotell. Det var en stor hit och han skrattade så att han tjöt. Han är en sån glad liten skit.

I morgon är det vår sista heldag här innan vi hoppar in i bilen och börja åka mot UK på Lördag. Det känns lite sorgligt, men vi vet att vi kommer att komma tillbaka.

Como är nu utan tvekan mitt favoritställe i Italien, det är så enormt vackert!

For the English version, please click below. 

The wedding yesterday was lovely. It as such a warm and sunny day and we had the pleasure, not only getting to spend a big part of it on a boat but also to get to play a part in making it the most special day for Shane and Soph.

I just adore weddings, there is so much love in the air, it just makes me happy. I’m such a soppy sop, but weddings is just one of my favorite things. As usual, I won’t post any photos here on the blog, since I think it’s the bride and groom’s prerogative to decide who gets to see what from their day.

Instead, I thought I would show you my favorite swimsuit at the moment.

I bought it in South Africa when I still had quite a lot of belly left from the pregnancy and I’m delighted to find that it fits me really well even now when the belly almost is gone. It’s by the brads Seafolly.

Today was our first day as a family here in Lake Como, Garth has been very busy with best-man duties leading up to the wedding, but now he can relax. We went to Villa Carlotta and had a look at the amazing gardens and then we spent the rest of the afternoon at the pool by Grand Hotel Tremezzo. Their pool is actually plonked in the middle of the lake, so one can choose where to swim. I love it!

Ace got to experience sand for the first time. I think you should check out my instastory to see his reaction. He also had a little swim with me in the pool, it was a bit warmer than the one at our hotel and he absolutley loved it. He is such a happy and smiley little guy, we are truly blessed.

Tomorrow is our last full day here, we get in the car on Saturday and head for the UK again. It’s a bit sad, but I know we will be back again.

Lake Como is by far my favorite place in Italy now, it’s just too beautiful for words. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Wow vad snygg du är!

  2. Åh kan du inte skriva lite om hur du blev av med magen? Jag är i lite samma situation nu, fick barn för tre månader sedan och har mage kvar. Jag har allltid varit lång o smal o jag mår riktigt dåligt över detta. Känns som om ”alla andra” blir av med magen på ett kick o jag är rädd att den inte kommer försvinna; trots att jag ju vet art den minskar men långamt. Har kört MammaMage appen o anmält mig till mammatränig i höst; är ute o går endel också.

  3. Så härliga bilder!

  4. Alltså Wow! Riktigt klassisk och fin baddräkt på en vacker tjej.. verkligen jättefint!