Ska Vi Gå Och Simma? // Let’s Go Swimming!

Blå poster – Jenni Tolf , shorts –Paradised, virkad topp – Odd Molly, kroppsolja – Nuxe, gul klänning – Faithfull the brand, solkärm – Seafolly, sandaler – Mango, baddräkt – Seafolly, vintage poster – Low Key, handdukshållare – The beach people, bikini med prickar – Zimmermann, randig klänning –J.Crew,  solcreme – Filorga, randig bikini topp – Tommy Hilfiger, randig bikini nederdel – Tommy Hilfiger, hatt – Seafolly. (annonslänkar)

For the English version, please go to the bottom of the post.

Just nu vill jag bara bo någonstans där jag kan säga till Ace och Garth ”kom så går vi och simmar”.

Så tar vi varandra i handen, kliver ner för trappstegen som är urhuggna i den varma stenen, med handdukarna över armen, ner mot ett ljusblått hav. Ljudet av vågorna, doften av saltet och värmen av solen mot huden.

En vacker dag…

Men till dess får vi simma på semester eller när vi är hemma i Sverige. Att ta sig ett dopp i Themsen bland alla gamla cyklar och gud vet vad är jag nog sådär sugen på måste jag erkänna.

Vi åker till Lake Como i slutet av Juli och då ska det bli både sol och bad, jag längtar som tusan. Sedan i Augusti beger vi oss tillbaka till Stockholm för någonting roligt som ni ska få veta mer om ett tag. Jag tror att ni kommer att gilla det.

Nu är det dags att slänga på lite mat på grillen här hemma i trädgården. Vi har haft 25-28 grader och sol i flera dagar nu, så det är nästan som att ha semester. Bex och Luke har precis kommit ner med en sallad, bebisarna sover och Garth har korkat upp en flaska vin från vår källaren. I morse fick jag sovmorgon till 10 av min snälla man, det var välbehöveligt.  Livet är nog ganska bra ändå…

For the English version, please click below.

Blue poster – Jenni Tolf , shorts –Paradised, croched top – Odd Molly, body oil – Nuxe, yellow dress- Faithfull the brand, sunvisor – Seafolly, sandals – Mango, bathingsuit- Seafolly, vintage poster – Low Key, towel holder – The beach people, polkadot bikini  – Zimmermann, striped dress –J.Crew,  suncream – Filorga, striped bikini top – Tommy Hilfiger, striped bikini bottoms – Tommy Hilfiger, hat – Seafolly. (adlinks)

I just want to live somewhere where I could say to Ace and Garth ”let’s go swimming”.

And we take each other’s hands, walk down the steps carved out of the warm rock, with fluffy towels hanging on our arms, down towards a turquoise sea. The sound of the waves in our ears, the scent of salt in our noses and the heat of the sun on our tanned skins.

One day…

Until then we get to swim on holidays or even back in Sweden. To go for a quick dip in the Themes doesn’t leave me with quite the same feeling. Amongst old rusty bicycles and what not.

We are going to lake Como in the end of July, so there should be some decent sun and sea for us then, I can’t wait. Then in August we are back in Stockholm again for a fun suprise. I will tell you more about it closer to the time, I think you will like it.

Now it’s time to throw some food on the BBQ here in our own garden. We had 28°C today, so it’s almost like a holiday. Bex and Luke just turned up with a lovely salad, the babies are asleep and Garth just opened a nice bottle of red from our cellar. This morning I got to stay in bed until 10 (!), my hero of a husband thought I needed some sleep after the Sweden trip. Life is pretty good after all…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jag skulle nog aldrig fixa att bo så långt från havet. Har båda havet och sjöar nära, ska ut och simma just nu. 😊
    Det finns några offentliga lidos i London samt att vissa klubbar har pool, ifall ni känner någon som är medlem.