Min Enkla Resesminkning Med Bara 6 Produkter // My Super Easy 6 Product Travel Makeup

For the English version, please go to the bottom of the post.

Tjena fina ni, nu är vi tillbaka i London igen. 

Det är dags för en vlogg känner jag och den här gången tänkte jag passande nog visa hur jag sminkar mig när jag reser. Jag vill helst ha med mig så lite smink som möjligt, speciellt om jag bara reser med handbaggage.

Den här sminkingen är snabb, enkel och med mycket glow. Perfekt till events dagtid eller om man bara vill känna sig lite fräsch.

Produkterna jag använder i videon är dessa.

1. by Terry Cellularose Brightening CC serum i ”Sunny flash” (annonslänk)
2. Isadora Cover Up Longwear Cushion Concealer i ”Warm beige” (annonslänk)
3. Revlon Highlighter 030 palette i ”Bronze Glow”. (annonslänk)
4. Urban Decay Brow box i ”Honey pot”.  (annonslänk)
5. LCC 18 Hour mascara  
6. Isadora sculpting lipliner i ”Bare Beige”. (annonslänk)

Jag hoppas ni gillart! Glöm inte att prenumerera och lämna gärna ett förslag på andra vloggar som skulle vara roliga att se.

For the English version, please click below. 

Hello, lovelies! Guess what, I’m back in London again!

…and I think it’s time for a new vlog. I thought it would be suitable to show you how I apply my travel makeup. I don’t want to bring a lot of products with me when I travel, especially not when I only carry a hand luggage. So this makeup is dewy, quick and perfect when I dash to meetings or daytime events.

The products I use in the clip are these

1. by Terry Cellularose Brightening CC serum in ”Sunny flash” (adlink)
2. Isadora Cover Up Longwear Cushion Concealer in ”Warm beige” (adlink)
3. Revlon Highlighter 030 palette in ”Bronze Glow”. (adlink)
4. Urban Decay Brow box in ”Honey pot”.  (adlink)
5. LCC 18 Hour mascara  
6. Isadora sculpting lipliner in ”Bare Beige”. (adlink)

I hope you like it! Don’t forget to subscribe to my channel and please leave a comment if you have a suggestion of what you would like me to do a vlog on.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Tack för bra tips! =)

  2. Gosh, du är så vacker!!

  3. Alltså dina sminktutorials är dom enda sminkvideorna jag gillar! Så skönt med nån som gör hanterbar men ändå proffsig sminkning! Jag beställde faktiskt både CC-produkten, revlon och concelern. Aldrig blivit så påverkad att jag köpt produkter så nånsin hehe. Spännande att se om jag kan få till det☺️