Bröllop & Fars Dag // A Wedding & Father’s Day

For the English version, please go to the bottom of the post.

Hej finaste ni! Hur mår ni?

Vi har haft en riktigt härlig helg och jag tog helt ledigt från datorn, mobilen och kameran när vi var i Marlborough för bröllopet. Brudparet önskade att behålla bröllopet privat och det var faktiskt riktigt skönt att bara vara i stunden för en gångs skull. Jag känner verkligen att jag behöver pauser från att ta bilder och filma då och då. Så det gjorde mig och familjen gott med en helg offline.

Vi hyrde ett väldigt sött litet typiskt engelskt 3 våningshus med en liten rosträdgård. Väldigt pittoreskt och fint. Garths föräldrar kom ner från Cambridge för att bo med oss och ta hand om Ace under bröllopet.

Vi har haft barnvakt åt Ace på kvällen tidigare, men alltid efter att han har gått och lagt sig. Så det var lite nervöst att Garths föräldrar skulle ha honom redan från 2 på dagen fram till strax efter midnatt då vi kom tillbaka. Men jag hade inte behövt oroa mig alls för det gick jättebra. Vi hade lämnat hans schema och han lekte och busade massor, åt som han skulle och somnade prick 19.00. Underbart!

Det var en av Garths rugbyvänner som gifte sig i världens sötaste lilla kyrka och hennes familjehem ligger på tomten bredvid. De hade rest ett helt enormt tält och där blev det middag, dans och allt annat som hör bröllop till. Jättevackert, välplanerat och trevligt. Bruden var vacker som en sommardag i en vintageinspirerad klänning med pärlor och en lång släpande slöja.

Det var så himla härligt att bara få vara ”Tess och Garth” under några timmar. Förhållandet behöver få en boost då och då och att fuldansa och skråla tillsammans på dansgolvet med ett glas bubbel i handen var precis vad vi behövde.

Jag drack bara ett par glas, det är nämligen Fars dag i UK i dag, så jag gick upp med Ace när han vaknade så att Garth skulle få sovmorgon. Då var jag glad över att jag hade tagit det lugnt med alkoholen kvällen innan. Det var extra mysigt att ha Garths föräldrar med oss, vi hade tre generationer pojkar och två pappor att fira. Det blev en lång lunch på en trevlig pub innan vi begav oss tillbaka till London igen.

Nu är jag så trött att jag tittar i kors, så bums i säng med mig.

For the English version, please click below.

Hello my lovely friends, how are you?

We had a great weekend and I took 24 h completely off social media. I left my computer, camera and all other gadgets in London when we headed to a wedding in Marlborough. The bride and groom had requested for their wedding to stay private and it was wonderful to get to focus on being in the moment instead of taking the right shot or filming the best video.

I notice that I really do need to have a day like this now and then. Actually not just me, my whole little family benefits from having a day offline now and then.

We rented a super cute little house with a beautiful rose garden. Garth’s parents came down from Cambridge to stay with us and look after Ace when we went to the wedding.

We have had someone babysit Ace in the past, but only after his bedtime. So we were a little bit nervous when Merril and Owen were going to take him all the way from 2 in the afternoon to midnight. But there was no need to worry. He played loads, ate his food and fell asleep without any problems. Amazing!

It was one of Garth’s rugby friends who got married in the cutest little church. The bride’s family home is just next door and they had put up the biggest tent I have seen in the garden where we dined, danced and everything else you do at weddings. It was beautiful, very well planned and we had a great time. The bride was stunning in a vintage-inspired dress with beads and a dramatic long trailing veil.

It was such a treat to get to be just ”Tess and Garth” for a few hours. We sang terribly and danced like idiots, just like we used to in the past and it was exactly what we needed.

I only had a couple of glasses since it was father’s day today and I wanted to give Garth a little break. So I got up early with Ace in the morning and was very grateful to Party-Tess for thinking about Mom-Tess. It was really lovely to have Owen there to get to celebrate 2 fathers and have 3 generations of Chamberlain boys together. We had a lovely pub lunch before we headed back home again.

Ok, now I can really feel the party from last night and I’m desperate to hit the hay. I hope you had a great weekend!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Låter som ett underbart bröllop!