Vad Ska Du Ha På Dig På Midsommar? // Midsummer Outfit Inspiration

Outfit 1 – kavaj, byxa, klackar, örhängen. Outfit 2 – byxor, topp, kilklackar, örhängen. Outfit 3 – blus, byxor, örhängen, sneakers. Outfit 4 – klänning, kilklackar, hårblomma. Outfit 5 – klänning, väska, klackar. Outfit 6 – Klänning, väska, solglasögon. (annonslänkar)

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag kommer inte ihåg när jag firade midsommar i Sverige senast, jag vet att det har hänt en gång för några år sedan, men oftast blir det Hyde park här i London för vår del.

Det känns väldigt bra att Aces första midsommar blir hemma i Stockholm med sin kusin Harry. Det är bara 6 veckor mellan dem och senast de sågs röjde de järnet, så det ska bli superkul att se dem ihop igen.

Vi ska bo ute hos Pappa på Ekerö i ett par dagar och resten av tiden får vi låna Steffi och Nalles lägenhet i stan. De kommer att vara på landet och det är så praktiskt att de redan har allting jag behöver till Ace hemma åt Harry.

Jag har varit ensam med Ace ofta, Garth jobbar mycket i Paris och Amsterdam för tillfället, men jag har aldrig rest med honom helt själv. 6 dagar som ensam förälder på resa ska bli spännande, med det blir säkert bra.

Jag har en supersöt outfit åt honom, nu gäller det bara för mig att hitta något kul att ha på mig. Jag ska kika lite i garderoben, det finns ju en del där inne… annars är jag lite sugen på någon av outfitsen över.

Klänningar är ju det klassiska, men om vädret är lite kallare så kan ett par riktigt snygga byxor funka minst lika bra. Jag gillar alla 6 outfitsen precis lika mycket, vilken är din favorit?

ÅÅ vad jag ser fram emot svensk sommar och svenska traditioner. Jag har försökt i alla år att gilla nubbe och sill, men det går helt enkelt inte. Nubbe är för starkt och sill är för fiskigt.

Vilken midsommartradition är absolut viktigast för dig? För mig är det nog alla blommor och sångerna. 

For the English version, please click below.

Outfit 1 – blazer, trouser, heels, earrings. Outfit 2 – trousers, top, wedges, earrings. Outfit 3 – blouse, trousers, earrings, sneakers. Outfit 4 – dress, wedges, hair flower. Outfit 5 – dress, bag, heels. Outfit 6 – dress, bag, sunglasses. (adlinks)

I can’t remember when I spent Midsummer in Sweden last. I know it has happened once or twice since I moved to London 14 years ago, but most of the time we celebrate in Hyde Park. 

It’s amazing to get to spend Ace’s first Midsummer in Stockholm together with my sister and his cousin Harry. It’s only 6 weeks between them in age and last time they met they had loads of fun together. I can’t wait to see them play again

We are going to stay at my dad’s place at Ekerö for a few days and the rest of the time we are borrowing Steffi and Nalle’s flat in town since they will stay in their country house. They already have everything we would need for Ace, so it’s really very convenient.

I have been alone with Ace quite a lot since Garth works in Amsterdam and Paris almost every week. But I have never traveled alone with him before. 6 days as a single parent out traveling could be quite challenging, but I’m hoping it will be fine.

I got a super cute outfit for Ace, but nothing really for me. I’m going to take a good look in my wardrobe, or I might just get one of the outsits above. Dresses are the classic go-to for a midsummer outfit (matched with flowers in the hair). But if it’s a bit chilly I wouldn’t mind a pair of stylish trousers. I think I like all of the 6 outfits just as much, do you have a favorite?

Midsummer is such a Scandinavian tradition and by far one of my favorite days of the year. Have you ever celebrated midsummer? 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Du hade varit skitsnygg i tvåan också, men klänningen nr 4 SKRIKER ju ditt namn. 😀