Löwengrip Middag På Chiltern Firehouse // Löwengrip Dinner at Chiltern Firehouse

For the English version, please go to the bottom of the post.

Vilken otroligt trevlig kväll det blev igår!

Det är sällan man går på event som är intima, men så kändes det verkligen under middagen. Det var som att sitta runt bordet med ett helt gäng stöttande och peppande tjejkompisar. Stämningen var så avväpnande trevlig att vi alla delade både det ena och andra (som givetvis stannar i rummet).

Det var Bella och Pingis som bjöd in för Löwengrips räkning, de lanserar i England nu vilket är riktigt roligt. Jag blir så glad och stolt när jag ser svenska märken här i UK.

Förutom Bella och Pingis så fick vi lära känna deras crew, stylist/fotograf Sascha och Emelie som är make up artist. De bjöd även med Micha, som kan ha det mest intressanta jobbet av alla runt bordet, han jobbar med tech som bland annat mäter beteende on och offline åt företag. Galet intressant, jag skulle kunna grilla honom en hel kväll.

Men det fanns ju ett helt gäng andra spännande personer där med.

Underbart öppna och socialt generösa Caroline Flemming som underhöll oss alla med både visdom och roliga historier tillsammans med sin bästa vän/poddkompis/tv-serie kollega Sophie Stanbury som har så mycket hjärta och brinner för att hjälpa Mammor att ta sig i genom post natal depression, skildsmässor och liknande. (Vi alla spånade på hur hon skulle kunna använda sitt kändisskap för att nå ut i de här frågorna på bästa sätt.)

Jag fastnade även väldigt mycket för bloggaren Natalia Jane (Fleur de Londres).

Det blev en hel del snack runt business, vikten av att lyfta varandra och hur företag och influencers kan jobba tillsammans på bästa sätt.

Maten var som alltid helt fantastisk på Chiltern Firehouse, de små krabbkakorna som ni ser på bilden är en riktig storfavorit och de hade många bra vegetariska alternativ till Bella som inte äter kött.

Bellas blogg är förresten en av de tre bloggar som jag har läst varje dag under många år, jag prioriterar den för att den ger mig så mycket. Jag känner mig så peppad och stark när jag läser om hennes liv, business, familj och alla upp och nergångar som hon så generöst delar med sig av.

Jag tycker att det är så imponerande att hon är så ödmjuk trots att hon lätt skulle kunna vara tvärtom. Hon är nyfiken på alla, kommer med väldigt intressanta frågor och vill genuint lära känna de hon möter. Många pratar, Bella lyssnar. Det är nog en av anledningarna till att hon är så framgångsrik som hon är. Nyfikenhet, ödmjukhet och öppenhet.

Hon och Pingis är ett sånt radarpar, de är olika, men kompletterar varandra perfekt. Jag skulle likna Pingis vid hjärnan som är rationell, rak och den som har koll på allt. Bella är hjärtat som drivs av passion och optimism.

Kan det bli bättre i en businessrelation? … jag skulle behöva en Pingis!

Den här bilden summerar kvällen riktigt bra (Pingis har dragit ett snuskigt skämt precis i den här ögonblicket). Min klänning har ni sett förr, den kommer från Self Portrait (annonslänk) och är en av mina favoriter i garderoben. Jag är så glad att den äntligen passar mig igen.

Tack tjejer (och kille!) för en otroligt trevlig, givande och framförallt rolig middag. Det blev många skratt och jag satt i min Uber på väg hem vid 23.30 och kände mig både inspirerad och peppad!

Foto – Sascha Beetz

The English version will be up in a moment, I have a stinky bum to change first…

We had such a great night last night!

It’s rare to get to attend an even this intimate, so this was really a treat. It was like sitting around the table with your best girlfriends having dinner. (I wish these girls were my best friends, what a power-group!) The atmosphere was so relaxed that we all opened up and share some really personal things about ourselves (…and of course those things will stay in that room).

It was Swedish super entrepreneur duo Isabella Löwengrip and Pingis Hadenius who spoiled us. They are launching their very popular and successful beauty brand ”Löwengrip” here in the UK. It makes me so immensely proud to see Swedish brands here in England.

I also had the pleasure of getting to know their team, Sascha they stylist/photographer and Emelie who is the makeup artist. The person who I would say had the most interesting job at the table is Micha. He works in tech that measures behavior on and offline for companies. I would love to get to know much more in detail what he does, he is literally working with the future.

There were also a whole bunch of really exciting influencers there.

The amazingly open and socially generous (and do I have to mention stunning?!) Caroline Flemming entertained us with her stories and shared some of the most important things she has learned in life. She was joined by her best friend/fellow podcaster/castmember Sophie Stanbury who just has so much heart. She has a passion to help women in all walks of life, postnatal depression, divorces, raising children as a single parent etc. There was a lof of good discussion around how she could use her celebrity status to tackles these important question in the most efficient way.

I also had the big pleasure of meeting the lovely blogger Natalia Jane (Fleur de Londres).

There was a lot of talk about business, how we can help each other and how influencers and brands can work together in a natural and mutually beneficial way.

The food at Chiltern firehouse was as always on point, the little crab cakes are just divine. The also had a lot of vegetarian option for Bella who doesn’t eat meat.

Bellas blog is one of the 3 blogs I always read every day and has done for years. I always prioritize it because it gives me a lot. I feel uplifted, motivated and inspired both in business and family life when I get to follow her journey she so generously shares with us. It’s important to see both ups and downs and I think she has a really good balance in her blog.

I’m really impressed with how humble she is even though, based on her success,  she easily could have been the exact opposite. She is curious to get to know everyone she meets and always asks very interesting questions. A lot of people like to talk and you can see that Bella likes to listen. I think this is one of the reasons why she is so successful. She is curious, humble and open to get to know people.

Her and Pingis are the best business partner combo I have ever seen. They just compliment each other in the best way. I would describe it as if Pingis is the brain, rational, structured and very straightforward. Bella, on the other hand, is the heart who runs on passion and optimism.

A brain and a heart, could it get any better? …I need a Pingis in my life!

I think this photo summarizes the night pretty well. (Pingis just cracked a great dirty joke).

You have seen my dress before it’s by Self portrait (adlink) and is one of my favorites in my wardrobe. I’m so happy it finally fits me again.

Thak you ladies (and gentleman) for a lovely, giving and fun dinner. We laughed a lot and I left in my Uber at 23.30 feeling both uplifted and inspired. 

Photo – Sascha Beetz

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hi Tess,

  I just wanted to say thank you for this blog post – I don’t know why, but it really gave me hope in a situation where things have felt challenging for a while due to a breakup and challenges at work. I’m currently going through a significant change in life, and have both supportive and non-supportive people around me. I’m trying to surround myself with positive and driven people, like myself, and it was uplifting to read about these women supporting each other. I have experienced a lot of scepticism and sarcasm in my life when I’ve dreamt about various things, which has affected me negatively and still does. I know that it shouldn’t matter what other people think, however, some of the negativity has come from close friends due to their own insecurity, and in some cases, I had to cut and move forward. When things don’t go as planned, despite a lot of work, the last thing you need to hear is ”I told you so” from people who would never dare to ”jump” and risk ”failing”, but I think most people with normatively different dreams go through that. It’s just to carry on, I know, but sometimes you hit the wall and need to pick yourself up. This blog post, for some strange reason, really helped me to feel hopeful!

  Oh wow, this turned out to be a longer comment than expected, quite therapeutic to write anonymously haha!

  Have a lovely week Tess, and thank you for sharing your life and thoughts. I’m originally from Sweden but have lived in London for many years.

  Hugs,

  Alex

 2. Ladychanat

  Seems like a great night 🙂 You are so lucky to meet all these people & to have a job that allow you to be at home ”part time” ! 🙂
  You are an inspiration to me ! I wish you all the best on your future projects.

 3. Hej Tess!
  Jag, min pojkvän och våra kompisar ska till London nu i början av juli och jag tänkte om du skulle vilja ge några tips på saker att hitta på(kan vara vad som helst, mat, upplevelser, museer) Jag vet att du har tipsat i bloggen förut men jag tänkte om du kanske hade något speciellt tips som vi absolut inte får missa nu när vi är i London på sommaren? tack på förhand, och tack för en fin blogg. 🙂

 4. Intressant då Bella själv har sagt att hon är en dålig lyssnare och att just det borde hon utveckla hos sig själv 🙂

  1. Det är väl coolt om hon har lyckats utveckla det? För jag kände verkligen att hon lyssnade på alla.

 5. Vilka fina ord! Väldig speciell kväll med underbara minnen. Du är verkligen en fin människa! Tack för att du kom och stöttar oss så mycket: både Löwengrip & Flattered. Kram från oss alla! Vi finns här om behöver något framgent 🙂