Att Leva Livet Väl // To Live Life Well

For the English version, please go to the bottom of the post.

Jag nuddade lite vid att sprida positivitet i mitt inlägg igår, men jag känner att det är värt att gå in på lite djupare.

Jag vet att många älskar the Secret och metoden att ”skicka ut önskningar i universum” och så blir det så. Jag tror absolut att det finns mycket i det och speciellt när det kommer till att visualisera saker och händelser. Men jag tror att det är så mycket mer bakom än så.

Jag tror att vi får vad vi ger.

Om vi ger glädje, lycka, vänskap, kärlek och positivitet till andra så reflekteras det tillbaka på oss själva.

Jag tror inte riktigt att det funkar att bara sitta hemma och tänka på massor med pengar, bilar, den perfekta kärleken osv. Du måste ge något för att få något tillbaka och att bara sitta och vilja ha är bara en väg.

Det måste gå åt båda hållen.

Hjälp andra att få det dom vill ha så kommer du att få. Sprid glädje så får du glädje tillbaka. Var positiv och du kommer direkt märka att andras attityd gentemot dig förändras och blir mer positiv.

Var generös, så menar jag inte pengar utan allmänt, allt du gör behöver inte vara ”betalt”. Hjälp någon för att det är rätt sak att göra och en vacker dag när du behöver det kommer någon att göra samma sak för dig. Jag tror att det går i cirklar, både det bra och det dåliga, någonstans hittas ändå en balans i universum.

Skvallrar du och dina vänner om andra, ja då kommer dina vänner antagligen att skvallra om dig när du inte är där. Är du negativ så kommer negativa ”klagopersoner” att dras till dig och då får du ännu mer negativitet i ditt liv. Ingen positiv person vill hänga med någon som bara klagar, det skulle man aldrig orka.

Ta en lång titt i spegeln och fundera på vad du sänder ut i universum och om det går i linje med vad du vill ha tillbaka. Om inte, ändra något! Du kommer aldrig att få ett nytt resultat om du gör samma saker som du alltid har gjort.

Jag tror att man vinner så j*kla mycket i livet av att leva det väl. Vad tror ni? 

For the English version, please click below.

I touched on positivity and the important to surround yourself with positive people yesterday, but I think it’s such an interesting subject that it deserves its own post. 

I know a lot of people love The Secret and the method of ”sending your wish out into the universe” and what you wish for will happen. I think there is a lot to it, especially in visualizations of events. But I believe there is a lot more to it than that.

I think we get what we give.

If you give joy, happiness, friendship, and positivity to others, it will reflect back on yourself.

I don’t really believe that sitting at home and thinking about lots of money, cars and the perfect love etc. You have to give to receive and to just sit around and want is a one-way street.

It has to go in both directions.

Help others to get to where they want to be and you will receive the same help. Be positive and you will straight away notice that other people’s attitude towards you will change and reflect that positivity back on you.

Be generous! Not everything you do needs to be ”paid”. Help someone because it’s the right thing to do and one day someone will help you when you really need it. I think it goes in circles, both the good and the bad. There is a balance in the universe and it will find a way to even things out.

If you and your friends like to gossip about other people, well then your friends will most likely gossip about you when you are not there. If you are negative then you will attract ”complainers”, no positive person want to hang out with someone who complains all the time, it takes way to much energy.

Have a good long look in the mirror and think about what you send out in the universe, is it in line with what you want back? If not, make a change. You will never get a new result if you keep on doing what you always have done.

I really believe that you win so much in life by living well. What do you think?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej!

    Du brukar ha så bra svar på relationsfrågor så skickar till dig. Jag har sån ångest för hela relationsgrejen. Känner sån press att man ska ha varit tillsammans länge. Får panik när jag tittar på Instagram och alla ”firar tio år med sin älskling”. Jag gick nyligen ur en åtta år lång relation som till 95% var en fantastisk relation. Nu har jag sån ångest. Saknar honom varje dag. Men hur vet jag om jag saknar honom eller bara tryggheten? Och hur går man emot samhällets norm på relationer? Kan tillägga att jag träffar en ny kille så är egentligen inte ensam men ibland känns det som om jag ”kastade in handduken” för fort avseende mitt ex.

    Kram anonym

  2. Bra sagt 🙂 det var väldigt peppande, tack!

  3. Håller absolut med om det så försöker hjälpa och peppra vänner och kollegor omkring mig så mycket som det bara går. Är så himla roligt att känna att man har varit med och bidragit till någon annans framgång 😃